İş Görüşmesi

Yetersizim asla demeyin bende ise girdimde çok yetersizdim ve patronum beni yeni eleman bulana kadar almış. Şuan 5seneyi bitirdik ve haftaya düğünüm var 15 gün yokum onlarda kara kara dusunuyo ben yokken nasıl yapacaklarını. Eğer olursa iş yerinde mutsuz olduğunuzu ve daha iyi şartlarda teklif aldiginizi sökeyim ayrılmak istiyorum deyin direk

Ne demek kadınlar mutfağı temizliyor ya orda buna karar verenlere de karşı çıkmayan erkeklere de tüm tuvaleti yalatmak lazım
1 dk durma orda bas istifayı giderken de patronunun arabasını mahvet lastiğini falan patlat kapıyı çiz

Buna gelene kadar o kadar saçma haller var ki, bu önceki konularımda bahsettiğim çocukla aynı statüdeyiz sürekli kaytarmasına rağmen sırf erkek ve evli olduğu için benden yüksek maaş alıyor

Hanımlarrr 2. görüşme için aradılar ama ben şu an çalıştığım yere ne diyeceğim bilemedim. Geçen de bi bahaneyle çıktım. Acaba yine izin alsam anlarlar mı?

Fırsatımızı değerlendirin madem ki emeğiniz sömürülüyor patronlara kesinlikle acımıyorum hep hak yeme derdindeler

Fırsatımızı değerlendirin madem ki emeğiniz sömürülüyor patronlara kesinlikle acımıyorum hep hak yeme derdindeler
Ahahahhaha dejavu oldum. Konuyu 2019da açmıştım, bahsettim işe girdim. Beterin beteri derler ya öyle oldu :")))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…