- 26 Ocak 2018
- 1.044
- 1.177
- 133
- 29
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
-
Bende siyah pantolon altına topuklu ayakkabı olarak düşünmüştüm :)) tavsiyeleriniz için teşekkur ederim.. ssksiz calistirdigi yazilmis internette o yuzden tereddut ettim.. ama kurumsal bi firma nasil ssksiz calistirir ona da anlam veremedim açikcasi.. birde maaşı soylemeden sozlesme imzalatmaya kalkarlarsa sizce nasil sormaliyim maasin ne kadar oldugunuHer marka ile ilgili sikayetlet olur merak etme. Giyim konusunda tavsiyem gomlek ya da sk bir bluz mumkunse beyaz olsun. Altina da siyah pantolon ya da etek giyebilirsin. Isi yapabilecegini caliskan ve sorumluluk sahibi olfugunu vurgulaman iyi olacaktir. Hayirlisi olsun
Boynumda incecik bir altin kolyem var ve ben minik altin halka kupe takmayi cok severim onları takmayayım mı :)Klasik bir ceket, beyaz bluz, kumaş/keten bir pantalon, bir de topuklu ve kapalı bir ayakkabı giy. Tarz olmana gerek yok, ciddi, derli toplu ol yeterli. Malum yaz ayındayız, insan stres yapınca daha da terliyor o meseleye extra dikkat göster derim. Takı saat hariç takma, hafif makyaj, abartılı olmayan ama düzgün saç yeterli.
Boynumda incecik bir altin kolyem var ve ben minik altin halka kupe takmayi cok severim onları takmayayım mı :)
Bende siyah pantolon altına topuklu ayakkabı olarak düşünmüştüm :)) tavsiyeleriniz için teşekkur ederim.. ssksiz calistirdigi yazilmis internette o yuzden tereddut ettim.. ama kurumsal bi firma nasil ssksiz calistirir ona da anlam veremedim açikcasi.. birde maaşı soylemeden sozlesme imzalatmaya kalkarlarsa sizce nasil sormaliyim maasin ne kadar oldugunu
Bende siyah pantolon altına topuklu ayakkabı olarak düşünmüştüm :)) tavsiyeleriniz için teşekkur ederim.. ssksiz calistirdigi yazilmis internette o yuzden tereddut ettim.. ama kurumsal bi firma nasil ssksiz calistirir ona da anlam veremedim açikcasi.. birde maaşı soylemeden sozlesme imzalatmaya kalkarlarsa sizce nasil sormaliyim maasin ne kadar oldugunu
Ben bacaklarımdan muzdarip biri olduğum için lazer tedavim bitene kadar etek giyemeceğimBen iş görüşmelerinde tek parça kıyafeti daha hoş buluyorum. Tarzınıza uygun keten desensiz bir elbise, derli toplu bir saç, bir de güzel bir ayakkabı ( asla sandalet veya spor ayakkabı değil) ve çanta yeterli gibi.
Bi arkadasım yine adini cok bildigimiz bi kolejde ogretmen olarak ise basladi. Ona hic maasi soylemeden direk sozlesmeyi imzalatmislardi.Sözleşmeyi maille göndermelerini, üstünden geçmek istediğini söylersin
Apar topar okumadan ilk görüşte sözleşme imzalanmaz zaten
Teşekkur ederim :)Eger dedigin gibi kurumsal bi firmaysa ilk gorusmede hemen gel basla demezler. 2. Ya da 3. Gorusmede maas ssk vs detaylari verirler. Su da olabilir ilk gorusmede maas beklentinizi sorabilirler. Firmanin calisma saatleri vs anlatilir. Eger maasi soylemeden sozlesme imzalatmaya calisirlarsa sartlarinizi ogrenebilir miyim? Maas ssk ve diger haklar ile ilgili bilgi alabilir miyim dersiniz.
Bol sanslar
Bi arkadasım yine adini cok bildigimiz bi kolejde ogretmen olarak ise basladi. Ona hic maasi soylemeden direk sozlesmeyi imzalatmislardi.
Pantolon uzerine şık bir bluz ya da gömlek de gayet yerinde bir seçim olur. Kış olsa ceket diyeceğim de yazlık ceketler bile insanı eritiyor.Ben bacaklarımdan muzdarip biri olduğum için lazer tedavim bitene kadar etek giyemeceğimo yüzden tek obsiyonum pantolon
Oyle olmus ama.. pazarlık mııÖyle şey mi olur yahuu
Önce teklif hazırlanır
Aday da evet veya hayır der, ya da pazarlık eder
İmza en son konur
Kesinlikle zaten blazer ceket giymeyi hic sevmemPantolon uzerine şık bir bluz ya da gömlek de gayet yerinde bir seçim olur. Kış olsa ceket diyeceğim de yazlık ceketler bile insanı eritiyor.
Haklısınız.. bu soylediginiz cok iyi geldi gercekten bunu dusunup gidicem. Tesekkur ederim :)cok ozenirsen gecemiosun cunku heyecan yapip sacmaliosun
oraya su kafayla git dunyada tek is veren burasi degil bu olmadi baskasi olur hayirlisi neyse o olsun.
heyecana gerek yok
rica ederim tatlim :)Haklısınız.. bu soylediginiz cok iyi geldi gercekten bunu dusunup gidicem. Tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?