İş görüşmesi

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.024
1.118
133
29
Hemen yanıt alabilmek için konumu burada açıyorum,umarım sevgili Mune Mune konumu taşımaz :)

Ben yeni mezun oldum internetten iş başvuruları yapıyorum. Dün gece yaptım ve sabahına dönüş aldım. Görüşmeye gidicem ama gitmeden önce netten bi araştırayım dedim.

Burası kurumsal bi fabrika her markette gördüğümüz reyonu dolduran baharat markası. Ben halkla ilişkiler departmanı için başvurdum.

Görüşmeye giderken ne giymeliyim? Nasıl davranmalıyım?
Bu benim ilk iş görüşmem olacak.. Yardımlarınızı bekliyorum.

Birde bu kurumun hangisi olduğunu anlayan olursa internette hakkında bazı kötü seyler okudum, ne kadar doğru bilmiyorum. Bilgi verebilecek olan olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Her marka ile ilgili sikayetlet olur merak etme. Giyim konusunda tavsiyem gomlek ya da sk bir bluz mumkunse beyaz olsun. Altina da siyah pantolon ya da etek giyebilirsin. Isi yapabilecegini caliskan ve sorumluluk sahibi olfugunu vurgulaman iyi olacaktir. Hayirlisi olsun

Klasik bir ceket, beyaz bluz, kumaş/keten bir pantalon, bir de topuklu ve kapalı bir ayakkabı giy. Tarz olmana gerek yok, ciddi, derli toplu ol yeterli. Malum yaz ayındayız, insan stres yapınca daha da terliyor o meseleye extra dikkat göster derim. Takı saat hariç takma, hafif makyaj, abartılı olmayan ama düzgün saç yeterli.

Her marka ile ilgili sikayetlet olur merak etme. Giyim konusunda tavsiyem gomlek ya da sk bir bluz mumkunse beyaz olsun. Altina da siyah pantolon ya da etek giyebilirsin. Isi yapabilecegini caliskan ve sorumluluk sahibi olfugunu vurgulaman iyi olacaktir. Hayirlisi olsun
Bende siyah pantolon altına topuklu ayakkabı olarak düşünmüştüm :)) tavsiyeleriniz için teşekkur ederim.. ssksiz calistirdigi yazilmis internette o yuzden tereddut ettim.. ama kurumsal bi firma nasil ssksiz calistirir ona da anlam veremedim açikcasi.. birde maaşı soylemeden sozlesme imzalatmaya kalkarlarsa sizce nasil sormaliyim maasin ne kadar oldugunu

Klasik bir ceket, beyaz bluz, kumaş/keten bir pantalon, bir de topuklu ve kapalı bir ayakkabı giy. Tarz olmana gerek yok, ciddi, derli toplu ol yeterli. Malum yaz ayındayız, insan stres yapınca daha da terliyor o meseleye extra dikkat göster derim. Takı saat hariç takma, hafif makyaj, abartılı olmayan ama düzgün saç yeterli.
Boynumda incecik bir altin kolyem var ve ben minik altin halka kupe takmayi cok severim onları takmayayım mı :)

Ben iş görüşmelerinde tek parça kıyafeti daha hoş buluyorum. Tarzınıza uygun keten desensiz bir elbise, derli toplu bir saç, bir de güzel bir ayakkabı ( asla sandalet veya spor ayakkabı değil) ve çanta yeterli gibi.

Bende siyah pantolon altına topuklu ayakkabı olarak düşünmüştüm :)) tavsiyeleriniz için teşekkur ederim.. ssksiz calistirdigi yazilmis internette o yuzden tereddut ettim.. ama kurumsal bi firma nasil ssksiz calistirir ona da anlam veremedim açikcasi.. birde maaşı soylemeden sozlesme imzalatmaya kalkarlarsa sizce nasil sormaliyim maasin ne kadar oldugunu

Sözleşmeyi maille göndermelerini, üstünden geçmek istediğini söylersin

Apar topar okumadan ilk görüşte sözleşme imzalanmaz zaten

Eger dedigin gibi kurumsal bi firmaysa ilk gorusmede hemen gel basla demezler. 2. Ya da 3. Gorusmede maas ssk vs detaylari verirler. Su da olabilir ilk gorusmede maas beklentinizi sorabilirler. Firmanin calisma saatleri vs anlatilir. Eger maasi soylemeden sozlesme imzalatmaya calisirlarsa sartlarinizi ogrenebilir miyim? Maas ssk ve diger haklar ile ilgili bilgi alabilir miyim dersiniz.
Bol sanslar

Ben iş görüşmelerinde tek parça kıyafeti daha hoş buluyorum. Tarzınıza uygun keten desensiz bir elbise, derli toplu bir saç, bir de güzel bir ayakkabı ( asla sandalet veya spor ayakkabı değil) ve çanta yeterli gibi.
Ben bacaklarımdan muzdarip biri olduğum için lazer tedavim bitene kadar etek giyemeceğim :( o yüzden tek obsiyonum pantolon

Eger dedigin gibi kurumsal bi firmaysa ilk gorusmede hemen gel basla demezler. 2. Ya da 3. Gorusmede maas ssk vs detaylari verirler. Su da olabilir ilk gorusmede maas beklentinizi sorabilirler. Firmanin calisma saatleri vs anlatilir. Eger maasi soylemeden sozlesme imzalatmaya calisirlarsa sartlarinizi ogrenebilir miyim? Maas ssk ve diger haklar ile ilgili bilgi alabilir miyim dersiniz.
Bol sanslar
Teşekkur ederim :)

Ben bacaklarımdan muzdarip biri olduğum için lazer tedavim bitene kadar etek giyemeceğim :KK43: o yüzden tek obsiyonum pantolon
Pantolon uzerine şık bir bluz ya da gömlek de gayet yerinde bir seçim olur. Kış olsa ceket diyeceğim de yazlık ceketler bile insanı eritiyor.

cok ozenirsen gecemiosun cunku heyecan yapip sacmaliosun
oraya su kafayla git dunyada tek is veren burasi degil bu olmadi baskasi olur hayirlisi neyse o olsun.
heyecana gerek yok

Öyle şey mi olur yahuu
Önce teklif hazırlanır
Aday da evet veya hayır der, ya da pazarlık eder
İmza en son konur
Oyle olmus ama.. pazarlık mıı:110: benim ilk gorusmem olacagi icin boyle seyleri hic bilmiyorum. Zaten 2500 tlnin altini soylerlerse calismamayi dusunuyorum.. pazarlik yapabilecegimi hic dusunmemistim

cok ozenirsen gecemiosun cunku heyecan yapip sacmaliosun
oraya su kafayla git dunyada tek is veren burasi degil bu olmadi baskasi olur hayirlisi neyse o olsun.
heyecana gerek yok
Haklısınız.. bu soylediginiz cok iyi geldi gercekten bunu dusunup gidicem. Tesekkur ederim :)

Back
X