• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş görüşmesi ve kıyafet derdim

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
20 yaşındayım, yarın hastane için is görüşmesine çağrıldım sabah 9da ve bugün akşam haber verdiler. Alışveriş yapmaya zamanım yok :( ne giyebilirim? Siyah kumaş pantolonum ve beyaz gömleğim var, sacim makyajım nasıl olmalı? Pudra pembesi stilettom var topuklu olarak, diğerleri hep spor ayakkabı ve bir tane de krem babetim var. Hangisi uygun olur? Lütfen yardim edin :(

Gömlek pantolon iyi,
Stilettolarla rahat yürüyebiliyorsan giy,gideceğin yer yürümek için çok uygun olmayabilir.
Saç makyaj sade olmalı.
Saçı at kuyruğu yapabilirsin.

Hafif bi makyaj saçın uzunsa topla rahat ayakkabı giy yürüyemiyorsan giyme hiç babet giy

İlk gorusmem olacak, Babet giyeyim o zaman :( peki takı, hal ve hareketlerim nasıl olmalı? Sürekli bunun hakkında yazılar okuyorum ama sizin fikirleriniz daha önemli

babet ıyı
kumas pantolun gomlek ıyı
sacınızı at kuyrugu yapın
sadece goz kalemı ve rımel yeterlı

Bu konuda cok fikir sahibi ddgilim ama issiz biri olarak basarilar dilemek icin yazmak istedim

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Bence abartmayın, stiletto normal tarzınızda yoksa hiç giymeyin. İşe giderken sonraki günlerde de nasıl giyinecekseniz öyle giyinin.

Ve bence uyuyun gözleriniz şişmesin. :kahve: Hayırlısı.

Kıyafet uygun, babet olur. Makyajı abartma. Saçlarını topla. Pozitif etki vermeye çalış. Konuşurken çok uzun cümleler kurma. Görüşeceğin kişinin elini sağlam sık. Trafiğe takılırsan mutlaka arayıp gecikeceğini söyle.

Bol şanslar!

Takıyı tek tak. ya küpe tabi ki büyük olmayacak, sade kolye. yani yürürken sikirdamayin.

siyah pantolon beyaz gömlek sade bir kemer orta boy çanta. sonra adaydan bir şey istiyoruz çantasının içinde gomuluyor şakır şakır karıştırıp gene de bulamıyor en son çantanın içini döküyor:)

Hafif bir parfüm, ellerinize krem surecekseniz sadece üstüne sürün yapış yapış olmasın.

Saçlari ensede toplamak her zaman sade ve güzel görünür.

Tokalasirken bne çok gevşek ne de çok sıkı degil ayarinda bir tokalasma. göz teması ve gülümseme.

20 yaşındayım, yarın hastane için is görüşmesine çağrıldım sabah 9da ve bugün akşam haber verdiler. Alışveriş yapmaya zamanım yok :KK43: ne giyebilirim? Siyah kumaş pantolonum ve beyaz gömleğim var, sacim makyajım nasıl olmalı? Pudra pembesi stilettom var topuklu olarak, diğerleri hep spor ayakkabı ve bir tane de krem babetim var. Hangisi uygun olur? Lütfen yardim edin :KK43:
çokta kasma hıcbrı ıs gorusmesıne sıyah pantolon kumas gomlek kombını ıle gıtmedım kot ustune gomlek yada tısort ıle gıttım ve hıc kasmadım sordukları sorulara cevap verdım oldugum gıbı davrandım cogundan da olumlu donusler aldım , zaten olumsuz olanlarda da mulakatlarda elendım... kasma yanı bu kadar....

Back
X