İş görüşmesi hakkında

ben de işe Gireli 2,5 ay oldu
Şuan çalıştığım yer Türkiye ve Dünya'da köklü bilindik bir kurum
ilk olarak 18 Şubatta tlf da görüştük 22 şubatta yüzyüze ve gayet olumlu geçti 1 hafta ses seda çıkmadı sonra olumlu merkezden cevap bekliyoruz dediler 1 hafta daha ses çıkmadı aynı siz gibi bi aksilik mi var diye düşündüm aradım sordum hatta o hafta gece uykusu gitti istemsizce kilo verdim :) sonra;
çok şükür güzel haber geldi 10 martta iş başı yaptım
darısı size ve tüm isteyenlere
büyük yerlerde hemen dönüş sıkıntısı olabiliyor
bence olumlu sonucunuz
Hayırlı olsun

pek çok şey olabilir. sizinle ilgilenen kişi izne çıkmış olabilir, yoğunluktan dönüş yapılamamış olabilir, gelir gider dengesi üzerinden sözleşme formu düzenlenme aşamasında olabilir, araya tatil girmiş olabilir. ben yöneticiyim bu işlerden anlıyorum o yüzden yazmak istedim. bir hafta kadar geçerse siz mail atın

Yerine tanidik vasıtasıyla birini almış olabilirler..
Belki de numaranı karistirmislardir.
Yoksa donuyorlar genelde..

Maaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?

Maaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?
Yalnız bürüt ücret ile anlasmışsanız yılın yarısında maaş değişikliği vergi çıkmasına sebep olabiliyor. Kümülatif vergi matrafı idi sanırım eski iş yerinizden alıp yenisine iletin mutlaka.
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…