- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi possibleornot
Döndüler :)
Eee sonuç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndüler :)
Diyebiliriz :)Tamam mı? Hayırlı olsun diyelim mi ?
Umarım her şey çok güzel olur iş hayatinizda başarılar .Diyebiliriz :)
ooo gözünüzaydın işte onlar mı aradı siz mi ?Diyebiliriz :)
Ben onlara başlayabileceğim tarihi ilettiğim zaman evrak hazırlamam İçin resmî teklif atacaklar. Onlar aradılar :)ooo gözünüzaydın işte onlar mı aradı siz mi ?
evrak mı hazırlayın dediler
pek çok şey olabilir. sizinle ilgilenen kişi izne çıkmış olabilir, yoğunluktan dönüş yapılamamış olabilir, gelir gider dengesi üzerinden sözleşme formu düzenlenme aşamasında olabilir, araya tatil girmiş olabilir. ben yöneticiyim bu işlerden anlıyorum o yüzden yazmak istedim. bir hafta kadar geçerse siz mail atınMerhaba hanımlar
İş değişikliği düşünüyorum. Büyük ve kurumsal bir firma ile görüştüm. Görüşmenin ertesi günü arayıp olumlu olduklarını birlikte çalışmak istediklerini ön bilgi verme amacıyla aradıklarını söylediler. Yarın size resmî teklif ile maaş teklifi ile döneceğiz dediler.2 gündür ne mail ne de telefon ile geri dönüş aldım. Çalışmayı istediğim bir şirket. Şimdi acaba olumsuz bir durum mu oldu, arayıp ulaşmadılar mı diye arasam fazla mı hevesli görünürüm ? Ama belirsizlikte zor.
Zaten olumlu olduğunu belirttiler ama acaba bir aksilik mi oldu diye merak ediyorum. Kişisel tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı merak ediyorum . Teşekkür ederim
Maaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?pek çok şey olabilir. sizinle ilgilenen kişi izne çıkmış olabilir, yoğunluktan dönüş yapılamamış olabilir, gelir gider dengesi üzerinden sözleşme formu düzenlenme aşamasında olabilir, araya tatil girmiş olabilir. ben yöneticiyim bu işlerden anlıyorum o yüzden yazmak istedim. bir hafta kadar geçerse siz mail atın
haziranMaaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?
hazirandanMaaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?
Yalnız bürüt ücret ile anlasmışsanız yılın yarısında maaş değişikliği vergi çıkmasına sebep olabiliyor. Kümülatif vergi matrafı idi sanırım eski iş yerinizden alıp yenisine iletin mutlaka.Maaşı brüt üzerinden anlaştık. Ben brüt hesaplamasını Haziran ayından itibaren mi hesaplamalıyım Ocak ayından itibaren mi ?