• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesi hakkında

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.659
113
Ankara
Merhaba hanımlar
İş değişikliği düşünüyorum. Büyük ve kurumsal bir firma ile görüştüm. Görüşmenin ertesi günü arayıp olumlu olduklarını birlikte çalışmak istediklerini ön bilgi verme amacıyla aradıklarını söylediler. Yarın size resmî teklif ile maaş teklifi ile döneceğiz dediler.2 gündür ne mail ne de telefon ile geri dönüş aldım. Çalışmayı istediğim bir şirket. Şimdi acaba olumsuz bir durum mu oldu, arayıp ulaşmadılar mı diye arasam fazla mı hevesli görünürüm ? Ama belirsizlikte zor.
Zaten olumlu olduğunu belirttiler ama acaba bir aksilik mi oldu diye merak ediyorum. Kişisel tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı merak ediyorum . Teşekkür ederim

Muhtemelen işe alım yapan kişiler ve üst yönetim arasında bir anlaşmazlık çıkmış olabilir. O yüzden geri dönüş yapmamış olabilirler.

Merhaba hanımlar
İş değişikliği düşünüyorum. Büyük ve kurumsal bir firma ile görüştüm. Görüşmenin ertesi günü arayıp olumlu olduklarını birlikte çalışmak istediklerini ön bilgi verme amacıyla aradıklarını söylediler. Yarın size resmî teklif ile maaş teklifi ile döneceğiz dediler.2 gündür ne mail ne de telefon ile geri dönüş aldım. Çalışmayı istediğim bir şirket. Şimdi acaba olumsuz bir durum mu oldu, arayıp ulaşmadılar mı diye arasam fazla mı hevesli görünürüm ? Ama belirsizlikte zor.
Zaten olumlu olduğunu belirttiler ama acaba bir aksilik mi oldu diye merak ediyorum. Kişisel tecrübelerinize istinaden yorumlarınızı merak ediyorum . Teşekkür ederim
Canım arayabilirsin tabii ki bu çok normal kuzenim çok iyi bi firmada insan kaynakları uzmanı işe alımları o yapıyor benimde benzer bi durum başıma gelmişti ara sor hiç bi şekilde olumsuz etki olmaz demişti

Birde büyük şirketlerde işler çok yavaş ilerliyor büyük ihtimal sallıyorlardir 😅 o yüzden korkmayın arayın

1500 çalışanı var süreç çok hızlı ilerlemez muhtemelen. Ama iş görüşmesinde sonuç 1-2 haftada belli olur dediler 24 saat geçmeden aradılar. O yüzden daha seri bi teklif bekledim :)

1500 çalışanı var süreç çok hızlı ilerlemez muhtemelen. Ama iş görüşmesinde sonuç 1-2 haftada belli olur dediler 24 saat geçmeden aradılar. O yüzden daha seri bi teklif bekledim :)
Ayy o zaman bir ayı bile bulabilir. Eşimin işi de bir ayı geçmişti sonuçlanması . Ik yavaş çalışıyor

Arayın sorun
Büyük şirketse vazgeçmişde olabilirler, başka birini almışda olabilirler. Oluyor böyle şeyler ne yazikki
Sizi arayan kişiyi veya insan kaynaklarını arayıp son durumu öğrenin, bu sizin en doğal hakkınız.

Aynısı 3000 çalışanlı eski şirketimle bana oldu. İki kez görüşmeye gititm herşey şahane arayacağız dediler bir hafta geçti aramadılar ben aradım. İşler yavaş yürür büyük firmalarda, aramanızda bir sorun yok bence de.

Back