İş göremezlik ödeneği ?

aynen canım benimde aynı işlemler oldu. iş yerim internet üzerinden form doldurdu ben sadece raporlarım,benim ve bebegimin nüfüs cüzdanı fotokobisi ve vizite kagıdımla ssk müdürlüğüne gittim bana 2 gün sonra ptt şubelerinden alabilirsin dendi ve aynen 2 gün sonra ptt paramı aldım. a.s

Arkadaşım Biz memurlara da emzirme ödeneği var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşım Biz memurlara da emzirme ödeneği var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

canım ben malesef kadrolu degilim artık kadroyu kaldırdılar saglıkçılara kötükedihüso ben sözleşmeliyim sözleşmelilerde ssklı oldugu için ben sskdan gebelikteki çalışmadıgım dönemin iş görmezlik parasını aldım. ama sen kadrolu isen zaten maaşını alıyorsun gebelikte onun için siz alamıyorsunuz.

sağol canım.maaşımı aldım da bir de ayriyeten 6 ay boyunca emzirme ödeneği diye birşey duydum.657 ye baktım birşey göremedim.Bir de doğumdan sonra ücretli iznin bitiminden 4 ay süre günde 3 saat oldu deniliyor ama daha kanunlaşmamış sanırım

yasa kabul edilseydi emzirme yardımı olarak 6 ay boyunca heray 170 ytl alıcaktık ama maalesef kabul edilmedi. Süt parası şuan sadece 1 defaya mahsus olmak üzere 50 ytl dir.Süt izni ise çocuk 1 yaşına gelinceye kadar günde 1,5 saattir. Bunu nasıl ve ne zman kullanacağını anne kendi belirler.

Benimde bu konu ile ilgili bi sorum olacak arkadaşlar....SSK müdürlüğüne şahsenmi başvurmamız gerekiyo....Yani bizim yerimize evrakları eşlerimiz yada bir yakınımız teslim edebilir mi?

Benimde bu konu ile ilgili bi sorum olacak arkadaşlar....SSK müdürlüğüne şahsenmi başvurmamız gerekiyo....Yani bizim yerimize evrakları eşlerimiz yada bir yakınımız teslim edebilir mi?

ssk ya belgeleri bir yakınınızda götürebilir. bende geçen hafta aynı işlemleri yaptım. işyerim çalışmadığım tarihleri yanlış girmiş sisteme. düzelttirmem gerekti. belgeler bugünmü gelecek diye sordum farketmez dedi, siz gelemezsenizde bir başkasıyla yollayabilirsiniz dediler. yani orda herhengibir imza işlemi falan yok. sadece belgeler verildiği için başkasıda götürebiliyor.

merhaba eylül.özelden msja msj sayım yetersız geldıgı için bu uolu denedım.umarım ulasır sana.bir kaçgundur site içindeki msjlarını
inceliyorum.bu konuda oldukca bılgı sahıbı oldugun için sormadan edemedım.yardımcı olursan çok sevınırım.ben su an dogum iznindeyım.5 hafta calısabılır roporu alarak 1nısanda dogum iznine ayrıldım.21 temmuzda iznım bıtıyor.sorun şuki,ben konyada calısıyorum ve şirketim istbulda.ssk pirimlerim kadıköy sskdan ödenıyor.ssk anlasmalı özel hastaneden roporları aldım ve iş yerıme gonderdım.hastane, ewrakları ssk ya kendılerının gonderemeyecegını benım gondermem gerektıgını soyledı.sanırım bu parayı alabılmek içinde ssk ya kendımızın gıtmesı gerekıyormus.benım konyadan kalkıpta istanbula gıtmem ımkansız.iş yerı bıldırdımı onuda bılmıyorum.ama hastane ewrakları sskya gondermedı.şimdi benım ne yapmam lazım bir fıkrınız var mı?cok caresız kaldım kımseden net bi cvp alamadım.şimdiden teşkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…