İş, eş, milletin lafı hepsi boş tek gerçek ölüm

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Biliyorsunuz hanımlar kaç gündür o kadar basit şeylere kafayı takıyormuşum ki ölümden gerisi yalan.. üniversiteden arkadaşımın ölüm haberini aldım ve yıkıldım. Hayat dolu bir kızdı aynı yerde oturuyorduk beraber giderdik okula ... yeni nişanlanmıştı yazın evlenecekti.. gencecik henüz .. bu kadar genç birini kaybetmek çok kötü oluyormuş.. hep kayıpların 60 yaş üstüydü.. geriye anılar ve fotoğraflar kaldı.. Allah ailesine ve nişanlısına sabır versin ... her şey boş geldi ..

başın sağolsun canım :( allah ailesine sabır versin :(
neden vefat etmiş kaza mı :(

içim cız etti .. ne denir ki bu söylediklerinizin üzerine..
başınız sağolsun...
Allah geride kalanlara sabır versin..

Bunu her zaman soylerim zaten. Hayat bos. O kadar takmamak lazim. Inan burdaki uyeler bile bazen birbirine takabiliyor, bosuna tartisma cikarabiliyor. Hepimizin gidecegi yer ayni. Oradan otesi yok iste.

Basin sagolsun canim.

Son düzenleme:
basiniz sagolsun...ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN):nazar:
bazen dunyaya dalip unutsakta evet tek gercek ölüm ALLAH ÖLÜMÜN bile hayirlisini nasip etsin..

bende kaç arkadaşa yazdım burda hayat saçma şeyleri kendimize dert edicek kadar uzun değil bi bakmışsın ölüp gitmiş :50: Allah rahmet eylesin

Öyle üzüldüm ki.. Başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eyler inşallah.
Bende bazen düşünüyorum ne kadar ufak şeylere kafamı takıyorum. Ben 14 yaşında babacığımı toprağa verirken duyduğum acıyı başka hiçbir şekilde hissetmedim.
Öyle zor,öyle tarifsiz,öyle anlatılamaz bir acı ki bu.
Öyle isterdim ki babamın çıkıp yanıma gelmesini.. Dediğin gibi tek gerçek ölüm..

Kendime o kadar çok kızdım ki .. hayat mı beni sınıyor bana öyle demişler ıyyy kendimden utandım şu vakit.. var olan vaktimizi gereksiz şeyler için kafa yormadan anımızını kıymetini bilmek, nefes alışımızın değerini bilmemek,kızmamak kimseye , sevmek sadece onlara pişman olmayacağımız şeyler yapmamak..

Her ölüm karşısında aynı tepkileri veririz.
Ama sonra döner aynı şekilde yaşamaya devam ederiz.
Zaten hepimiz öleceğimizi bilerek yaşıyoruz.
Ama şimdi bize uzakmış gibi geliyor, yaşlılar bizden daha yakın diye bakıyoruz herhalde.
Oysa sıra yok, zaman yok , mekan yok birşey bildiğimiz yok.
Bize bunu bilerek yaşama kudreti verilmiş, ama unutmamak lazım ölüm var.
Allah gai gani rahmet eylesin, sevenlerine saır versin inşallah

Her ölüm karşısında aynı tepkileri veririz.
Ama sonra döner aynı şekilde yaşamaya devam ederiz.
Zaten hepimiz öleceğimizi bilerek yaşıyoruz.
Ama şimdi bize uzakmış gibi geliyor, yaşlılar bizden daha yakın diye bakıyoruz herhalde.
Oysa sıra yok, zaman yok , mekan yok birşey bildiğimiz yok.
Bize bunu bilerek yaşama kudreti verilmiş, ama unutmamak lazım ölüm var.
Allah gai gani rahmet eylesin, sevenlerine saır versin inşallah

Çok doğru bir yorum olmuş. Bir süre etkileniyoruz, sonra aynen devam. Ölümlerin çok olması mı gerekiyor acaba :43:

Biliyorsunuz hanımlar kaç gündür o kadar basit şeylere kafayı takıyormuşum ki ölümden gerisi yalan.. üniversiteden arkadaşımın ölüm haberini aldım ve yıkıldım. Hayat dolu bir kızdı aynı yerde oturuyorduk beraber giderdik okula ... yeni nişanlanmıştı yazın evlenecekti.. gencecik henüz .. bu kadar genç birini kaybetmek çok kötü oluyormuş.. hep kayıpların 60 yaş üstüydü.. geriye anılar ve fotoğraflar kaldı.. Allah ailesine ve nişanlısına sabır versin ... her şey boş geldi ..

başın sağolsun canım....evet fani dünya bir gün toprak olup gideceğiz zamanımızı hep işe yaramaz şeylerle geçiriyoruz rabbim hepimize hidayet versin:16:
ölüm sebebi ne canım ya?rabbim ailesine nişanlısına dayanma gücü versin:50:

başın sağolsun canım....evet fani dünya bir gün toprak olup gideceğiz zamanımızı hep işe yaramaz şeylerle geçiriyoruz rabbim hepimize hidayet versin:16:
ölüm sebebi ne canım ya?rabbim ailesine nişanlısına dayanma gücü versin:50:

trafik kazası canım.. amin .. özellikle nişanlısına on yıllık bir arkadaşlığı vardı yeni nişan olmuştu

Başın sagolsun canım Allah arkadaşının bütün sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Yorum yapamicam çok kötü oldum ...

Akılmdan çıkaramıyorum arkadaşımı konsantre olamıyorum hiçbir şeye çok gençti o henüz 25 yaşında ... haziranda düğünü vardı.. kafamı toplayamıyorum :((

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back