Üç gün üst üste mazeretsiz işe gitmezseniz tutanak tutulur noter aracılığı ile size iletilir ve işten çıkartılabilirsiniz.Mazeretsiz ise gelmemek çıkış nedeni mıdır.2 ay 10 gündür çalışıyorum 1 gün raporum ayriyeten bu bu ay 1 kere izin 1 kere de Mazeretsiz işe gitmedim sorun olurmu
BaşkaMazeretsiz ise gelmemek çıkış nedeni mıdır.2 ay 10 gündür çalışıyorum 1 gün raporum ayriyeten bu bu ay 1 kere izin 1 kere de Mazeretsiz işe gitmedim sorun olurmu
2 ayÜç gün üst üste mazeretsiz işe gitmezseniz tutanak tutulur noter aracılığı ile size iletilir ve işten çıkartılabilirsiniz.
Kaç yıldır çalışıyorsunuz?
Başka
2 ay
Anladım işe devam edebilirmiyim peki bu durumda .sizce yoksa ucret kesintisi mi uygularlar sadece2 aylık çalışmada sizi tazminatsız nedensiz işten çıkarabilirler
Anladım işe devam edebilirmiyim peki bu durumda .sizce yoksa ucret kesintisi mi uygularlar sadece
İşe devam edebilirim yani sonuçta bana bir uyarı gelmedi devamsızlıktan ötürüAnlamadım sorunuzu
Tutanak tutulur hakkınızda ama hukuki bilgisi olmayan biri buna nasıl cevap verebilir ki çok korkuyorsanız hukuk firmalarından bilgi edinin.Mazeretsiz ise gelmemek çıkış nedeni mıdır.2 ay 10 gündür çalışıyorum 1 gün raporum ayriyeten bu bu ay 1 kere izin 1 kere de Mazeretsiz işe gitmedim sorun olurmu
İse devam edebilirsin, niye gelmediğine dair açıklama yaparsın. Mazeretsiz ise gitmemezlik yapmayın. Hangi işte çalışıyorsun?İşe devam edebilirim yani sonuçta bana bir uyarı gelmedi devamsızlıktan ötürü
İşe devam edebilirim yani sonuçta bana bir uyarı gelmedi devamsızlıktan ötürü
Teşekkürler anladım.İnsan kaynaklarından size çıkış verilmediği sürece aktif çalışan sayılırsınız
2 ayı geçmiş yani deneme süresi içinde değildeneme süresindesiniz çıkarabilirler
70 günde c.tesi ve pazarı saymazsak 56 günde 3 kez izin biri habersiz gitmeme.bu işi ciddiye mi almiyorsunuz ? Hadi rapor ve izin neyse de insan ise gitmeyeceğini bildirmez mi ? Şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı yaşarsınız. Hangi işveren kafasına göre gelmeyen birini ister ki. Daha disiplinli olmaya çalışın.uyari alabilirsiniz.Mazeretsiz ise gelmemek çıkış nedeni mıdır.2 ay 10 gündür çalışıyorum 1 gün raporum ayriyeten bu bu ay 1 kere izin 1 kere de Mazeretsiz işe gitmedim sorun olurmu
İşi bıraktım zaten ik ye bildirdim.70 günde c.tesi ve pazarı saymazsak 56 günde 3 kez izin biri habersiz gitmeme.bu işi ciddiye mi almiyorsunuz ? Hadi rapor ve izin neyse de insan ise gitmeyeceğini bildirmez mi ? Şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı yaşarsınız. Hangi işveren kafasına göre gelmeyen birini ister ki. Daha disiplinli olmaya çalışın.uyari alabilirsiniz.
Teşekkürler.nezaketiniz için hanımefendiİşi bıraktım zaten ik ye bildirdim.