Hem arkadas ortamı güzel hem mobing?
Nasıl oluyor..
Bence basvurunuzu yapın.
İkinci secenek daha iyi gibi .
Merhaba hanımlar.14 aydır bir fabrikada çalışıyorum.gece vard. Yok.
sabit 8 5.5.
Haftasonu tatil.olursa ctesi mesai.
asgarî ucrete girdim.aralık 2014 te.
yılda 3 ikramiye var.ssk yemekservis.
bizden sonra girenlere 1000artı agi verdiler.yani biz 1050 alıyorken onlar 1150 1170 alıyordu.aynı işi yapıyoruz tabii.
şimdi herkese yaklaşık 1300 oldu.tam değil çünkü 38 tl sendika kesintisi var.
Gelelim bana.yasadığım yer sanayi bölgesi.
3 vardiya haklarıdaha iyi bir yere.yine ikramiye ve hakları var
Giriş asgari ücret üstü.ve özel sigorta var.
ev kredisi ödüyoruz.eiimde çalışıyor.
6 yaşında oğlum vat.bu yıl okula başlayacak.babaannesi bakıyor.anasınıfına gidiyor.
daha önce calıştığım bir sektör.otomotiv sektörü.
Gidip başvuru yapayım mı.kafam karışık.
bana akılcı öneriler verirmisiniz?
3 vardiya olunca 8 saat çalışıcam.cumartesi de dahil haftanın 6 günü
Burdan çıkmak istememin en önemli sebebimobing var.ve çukarsa ddahi tazminat vermiyor.mahkemelerde uğraşıyorsun.
Emekli Olanlar halen alamado mesela.
hadi bana yardım edin hanımlar.
yaşım 30.lise mezunuyum.
yazım hataları için özür :)
Eşiniz siz yokken çocuģu idare edebilecekse başvurun derim. Yada kayınvalideniz kendini ayarlayabilecek,sizin saatlerinize uyabilecekse zira mobbing var diyorsunuz,huzursuz bir ortam var halihazırda. Yeni işinizin daha iyi olacaģının garantisi yok ama en azından maddi açıdan tatmin edici olabilir sizin icin.Bayram parası.yakacak yardımı.daha yüksek maaş.( 200 300 fazla )
Özel sağlık sigortası.
bide olursaoğlumun okulunabvs de gidebilirim :)
Böyle yetişemiyorum
Eşiniz siz yokken çocuģu idare edebilecekse başvurun derim. Yada kayınvalideniz kendini ayarlayabilecek,sizin saatlerinize uyabilecekse zira mobbing var diyorsunuz,huzursuz bir ortam var halihazırda. Yeni işinizin daha iyi olacaģının garantisi yok ama en azından maddi açıdan tatmin edici olabilir sizin icin.
Hakkınızda hayırlısı olsun
8 saat olacağını düşündüğüm için rahat olur gibi geliyor.Vardiyalı çalışmanı pek önermem. Ailene vakit ayıramazsın
8 saatle kalacağından emin misiniz peki?8 saat olacağını düşündüğüm için rahat olur gibi geliyor.
Olurmu fabrikalar resöi tatillerde bayramlarda yılbaşında tatil zaten8 saatle kalacağından emin misiniz peki?
Hem şu da var, özel gün diye bir şey olmayacak. yılbaşı, bayram tatili..
Eni konu düşünün bence
Var mı öyle fabrikalar :)Olurmu fabrikalar resöi tatillerde bayramlarda yılbaşında tatil zaten
Var mı öyle fabrikalar :)
Buralarda hepsi vızır vızır çalışıyor gece gündüz
Hele ki 9 gün bayram tatili olacak ve işçiler çalışmayacak!!
Ortalama aylık 250 300 tl hibi fark olacak.Ne kadar fark edecek eline geçen tutar? Değecek bir rakamsa başvur; değilse düzenini bozma.
Herşeyi gećtim huzurda yok sanırım şu an olduğunuz ortamda. İdare edilebilir kayınvalideniz ve eşinizde müsaitmiş. Resmi tatillerdede calışılmıyorsa gayet iyi bence. 300 lira dahi ciddi farkeder şu an sizin için,maaşınızı düşününce.Valide ztn bizimle yaşıyor cnm.
Bugun bodrolar dağıtıldı.maaşımız 1300 tl.
Bunun 40 tlsi sendika kesintisi.1260 tl elimize gecen.
Bu ay 19 tl cocuk parası yatımışlar yanlışlıkla.
Esim alıyor cocuk parasını.
Bidahaki ay 19 TL'yi kesecekler.yani özetle
Asgari Ücret bile almıyoruz
Herşeyi gećtim huzurda yok sanırım şu an olduğunuz ortamda. İdare edilebilir kayınvalideniz ve eşinizde müsaitmiş. Resmi tatillerdede calışılmıyorsa gayet iyi bence. 300 lira dahi ciddi farkeder şu an sizin için,maaşınızı düşününce.
Herşeyi gećtim huzurda yok sanırım şu an olduğunuz ortamda. İdare edilebilir kayınvalideniz ve eşinizde müsaitmiş. Resmi tatillerdede calışılmıyorsa gayet iyi bence. 300 lira dahi ciddi farkeder şu an sizin için,maaşınızı düşününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?