• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş değişikliği

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Kızlar merhaba.sonunda evime yakın bir iş bulabildim şuan çalıştığım ofisten ayrılıyorum.size bir sorum olacak ben bu ofise 19ekim 2015 te girdim ama sigortamı 5 aralık 2015 tarihinde başlattılar 2 ay geç yani. Şuana kadar 15 gün izin kullandım. 30.11.2017 tarihinde ayrılmak planım ama yıllık izin hakkı kazanıyor muyum emin olamadım paramı bunlara bırakmak istrmiyorum nasıl bir yol izleyebilirin yardımcınolur musunuz?

Kızlar merhaba.sonunda evime yakın bir iş bulabildim şuan çalıştığım ofisten ayrılıyorum.size bir sorum olacak ben bu ofise 19ekim 2015 te girdim ama sigortamı 5 aralık 2015 tarihinde başlattılar 2 ay geç yani. Şuana kadar 15 gün izin kullandım. 30.11.2017 tarihinde ayrılmak planım ama yıllık izin hakkı kazanıyor muyum emin olamadım paramı bunlara bırakmak istrmiyorum nasıl bir yol izleyebilirin yardımcınolur musunuz?

Bildiğim kadarıyla 6 ay çalıştıktan sonra yıllık izin hakkınız başlıyor. Şirkette daha önce uzun süre çalışanlar ne yapmış bir araştırın derim. 15 gün izin kullanmışsınız zaten. Eğer ona sayarlarsa kalan paranızı isteyin. Yasal deneme süresi 2-3 hafta. Aştığı zaman sigortasız çalışmış sayılıyorsunuz. İspat edip şikayet etme hakkınız var.

Back