• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is Degisikligi - Zaman Mekan Oncelikleri

Ama bu iş böyle

Esasen yüz yüze olsak ben sana neler anlatırım

Evet o zor ama şimdi junior sun

Sabret zira her yerde yeni başlamak zordur ki sektör hızlı

Kendine Zaman tanı bir süre sonra gelirsin istediğin konuma

Ben çocuğum var diye iş bulamadım yıllarca bak sen taaa oralarda iş buldun ki dil vs de sıkıntı

sagol canim.
is bulmadan isten ayrilamam zaten maddi olarak.
ama bir firma var, bu calistigim firma ile anlasmadan evvel gorustugum ama sonra ben is buldum diye geri donus yapmistim.
onlara yazsam mi gene diye dusunuyorum bir zamandir.

Kurumsal olmayan her yer yapıyor o hesabı

İki iş yaptırıyor çalışana vs

Eşinin işi Nasıl mesela yani her şirket tabii aynı değil de genel yaklaşım benzer mi

ya burada kendi isini kendin yap olayi cok var,
onun patronlari da bana kalirsa garip garip isler yapiyorlar.
ornegin bir boru mu ne patlamis odasinda, patron tamir etmis :)

Ama bizim sirketteki durum biraz bunun asirisi.
mesela ik muduru temizlik yapti dedim ya, kadin agladi ertesi gun, ben olsam gururuma yediremez istifayi basardim mesela. ama o yapmis yani.

Linkedin profilime eklemek zorundayim calistigim sirketi.

onun disinda issiz gozukmek de ayrica dezavantaj, zaten bundan once 2 yildir issizdim.

7 ay çalışmak zorunda mısınız yoksa hemen çıkabiliyor musunuz? 2 yılın üzerine bi kaç ay işsizlik çok sırıtmaz zaten. linkedine neden eklemek zorundasınız blmiyorum.

7 ay çalışmak zorunda mısınız yoksa hemen çıkabiliyor musunuz? 2 yılın üzerine bi kaç ay işsizlik çok sırıtmaz zaten. linkedine neden eklemek zorundasınız blmiyorum.

sirket ik politikasi diyebilirim,
yani resmi bir zorunluluk degil de, surec boyle isliyor genel olarak.

gecici sozlesme oldugu icin ihbar surem yok, istedigim zaman istifa edebiliyorum. ama kariyerim acisindan dogru adim nedir bilemiyorum, belki biraz daha sabretsem iyi olacak.

7 yıl bir yerde çalışma tutarlılığını göstermiş bir insanın CV'sinde 1 tanecik kısa iş deneyimi sırıtmak istese de sırıtamaz. Ben olsam çalışanda değil, kısa süre çalıştığı o yerde varmış bir sorun diye düşünürüm mesela. Tabi İK çalışanı filan değilim. Sadece insani bakış açısı. =)

7 yıl bir yerde çalışma tutarlılığını göstermiş bir insanın CV'sinde 1 tanecik kısa iş deneyimi sırıtmak istese de sırıtamaz. Ben olsam çalışanda değil, kısa süre çalıştığı o yerde varmış bir sorun diye düşünürüm mesela. Tabi İK çalışanı filan değilim. Sadece insani bakış açısı. =)

yaaa hadi ins :)

Çalıştığım ilk 3 firmada kısa süreli çalıştım, ayrılmak için makul sebeplerim vardı. Açıklamamı duyan hiç bir yer olumsuz düşünmedi. Yerinizde olsam başka iş bakardım. Şu anki işimle evimin arası neredeyse 1 saat, özellikle büyük şehirlerde normal bir mesafe.

Çalıştığım ilk 3 firmada kısa süreli çalıştım, ayrılmak için makul sebeplerim vardı. Açıklamamı duyan hiç bir yer olumsuz düşünmedi. Yerinizde olsam başka iş bakardım. Şu anki işimle evimin arası neredeyse 1 saat, özellikle büyük şehirlerde normal bir mesafe.

peki tam sebebi soylediniz mi?
boyle eski sirketi gomuyor gibi yapmamak da lazim dimi :) bilemedim ben de.

peki tam sebebi soylediniz mi?
boyle eski sirketi gomuyor gibi yapmamak da lazim dimi :) bilemedim ben de.
Söyledim tabi. Gömmeyin de beklentimi karşılamadı deyin mesela. Ya da iş açısından tatmin etmediğini. Zaten 7 yıl aynı yerde çalışmışsınız.

Back