- 5 Mayıs 2016
- 22
- 3
- 36
- 31
- Konu Sahibi Dertlerderya34
Merhaba kızlar yorumlarınız benim için cok önemli.yaşım 23 Bir erkek arkadaşım var o da 25 yaşında 4 senedir beraberiz.İş ciddiyete doğru gidince bende çok soru işaretleri oluşmaya başladı.sevgilim karakter olarak mükemmel bir insan başta dürüst saygılı oturup kalkmasını bilen biri.Ailesi de aynı şekilde çok düzgün insanlar.bu konuda bir problem yok fakat bana göre hem kariyer hem eğitim konusunda biraz zayıf.Ben çok hırslı ve başarılı biriyim hayatım boyunca hep burslu okudum universiteye de dereceyle girdim.Hiç boş kalmaktan hoşlanmam sürekli kendimi geliştirmek en iyi yerlerde işe girmek için kurslara gider stajlar yaparım.Erkek arkadaşım bu yonden biraz zayıf özel bir universitede dşük bir puanla girdi ve cok hırsız biri şuana kadar tek bir staj yapmamış kursa katılmamış ailesine güveniyor.Bende Erkegin daha kariyerli hırslı olmasından yanayım.Bu konularda beni hiç anlamıyor.Ben istiyorumki o da benim gibi kariyerini düşünsün ayrıca erkeklerle arkadaş olmamı istemiyor bazı kısıtlamalar koyuyor ben istiyorumki ortak arkadaş çevremiz olsun aramızda böyle sorunlar olmasın sürekli baş başa takılıyoruz ben sosyal olmaktan hoşlanıyorum güven oonusunda bir sıkıntımız yok ama ben yeni insanlarla tanışıp iş hayatında çevremi genişletmek istiyoeum sevgilim biraz bana kariyer konusunda engel oluyor gibi geliyor.Bu konuları düşündükçe soğumaya başladım ayrıca ilerde de kesinlikle kendi memleketinde yaşanak istiyor orada benim iş alanım hiç yok yani ben bu kadar hırslı iken kariyerimin önünü kesiyor ve bu beni soğutuyor.Bu büyük bir sorunmu sizce kızlar ben erkegin bu şekilde çabasız olmasından rahatsızım ve bu yüzden nerdeyse 4 senedir aşık oldugum adamdan soğuyorum.yorumlarınızı bekliyorum kızlar