Pat diye gidilir de bu teee benim zamanımdaydı şu an bence gerek yok çok büyük yerlerde danışmadan öteye geçemiyorsunuz zaten her türlü o cv havuzda duruyor online başvurudan farkı yok benceHaziranda mezun oldum mimarlık bölümden. Hala iş bulamadım. Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor tanıdık vasıtasıyla benim öyle bir şansım yok. İş ilanlarına başvurdum cv yolladım mail. Hiç kimse geri dönüş yapmıyor. Arkadaşımda cv alıp gidip elden bırakalım bir kaç yere yarın dedi. Sizce mantıklı mı yani pat diye gidilir mi bilemedim ama artık çalışmak istiyorum.
Yani yine online mı başvuru yapayımPat diye gidilir de bu teee benim zamanımdaydı şu an bence gerek yok çok büyük yerlerde danışmadan öteye geçemiyorsunuz zaten her türlü o cv havuzda duruyor online başvurudan farkı yok bence
Bence ama bi diğer görüşler gelsin bakalım belki bizim aklımıza gelmeyen bir şey söyleyen olurYani yine online mı başvuru yapayım
Her önüme gelene başvurdumHer önüne gelen ilana başvurun. Sertifika edinin. Oyun firmalarını da değerlendirin. Oyunun içinde yer alan çevreler mimarlar tarafından oluşturuluyoemuş. Unity sertifikası düşünebilirsiniz
Elden cv bırakma olayına ne diyosunuz peki mantıklı mı bilemedimLinkedIn hesabınızdan iş aradiginiza dair paylaşım yapın. Acele etmeyin. Kötü bir yer olacağına geç olsun ama iyi bir yer olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz
Tanıdık yoksa elden de bırakılır ,gidilir konuşulur kaybınız olmaz ki deneyin bence büyük ofislerden çok küçük ofislerde daha çok şansınız olur ilk aşamada maaş ve çalışma şartları zorlayıcı olabilir ama bir süre dayanıp daha büyük firmaya geçiş yapmanın yolları aranabilirElden cv bırakma olayına ne diyosunuz peki mantıklı mı bilemedim
Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız benim mimar arkadaşlarım iş bulamadıkları için farklı bir mimarlık sektörüne yönelmişlerdi ve bayağı eleman aranıyor orada mobilya satılan bir yerde çizim yapılıyor maaşları da iyiydi ve tecrübesiz de alıyorlardı o sektöre bakabilirsinizHaziranda mezun oldum mimarlık bölümden. Hala iş bulamadım. Arkadaşlarımın hepsi çalışıyor tanıdık vasıtasıyla benim öyle bir şansım yok. İş ilanlarına başvurdum cv yolladım mail. Hiç kimse geri dönüş yapmıyor. Arkadaşımda cv alıp gidip elden bırakalım bir kaç yere yarın dedi. Sizce mantıklı mı yani pat diye gidilir mi bilemedim ama artık çalışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?