İş bulamamak gelecek kaygısı

Cnsuuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
28
6
36
31
Merhaba ben 28 yaşındayım bankacılık sektöründeydim ayrıldım şuan çalışmıyorum. Travmatik bir kaza geçirdim hala kronik ağrılarım devam ediyor. Buna bağlı iş gücü kaybı da yaşıyorum. Yani şuan çalışamıyorum. Çalışmaya kendimi zorladığımda da yapamıyorum. Ailemle yaşıyorum. Onların kurduğu baskıda daha çok dibe sürüklüyor. Nasıl evleneceğim bilmiyorum. Evlenmeye kalksam ekonomik özgürlüğüm yok bir erkeğin maddi durumuna güvenerek evlilikte yapamam. Şuan da çalışma şansım da yok özel sektör de ayrıca çok yıprandım devlet memuru olma gibi bir şansım da yok. Her yönden sıkışıp kaldım bu duruma bağlı majör depresyon gelişti. Artık yataktan bile çıkamıyorum. En iyisi ölmek galiba

Saçmalama Allah aşkina ya.Önce iyleş,bedenini ruhunu iyleşrir.Ondan sonra iş kaygisina,evlenme kaygisina düş.Yaşin genç önünde uzun bir yol çok güzel bir hayat var.Kendine gel ve bi yerden başla daha da olmuyosa destek al bi psikiyatrdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…