• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş başvurusu

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Merhaba geçenlerde bir yere iş başvurusu yaptım aradılar görüşmeye şimdide çok huzursuzum aslında orda calışmak istemiyorum ama çalışacak yer yok bir konuda kararsız kalınca yapmamak daha mı iyi sizce

Mutlu oldugun yerde mutlu oldugun isi yap.Hem verimsiz olursun hem saatler gecmez iki tarafta bir fayda gormez

Merhaba geçenlerde bir yere iş başvurusu yaptım aradılar görüşmeye şimdide çok huzursuzum aslında orda calışmak istemiyorum ama çalışacak yer yok bir konuda kararsız kalınca yapmamak daha mı iyi sizce
Büyük bir şehirde seçeneğin çoksa başka yerlere bak derim .. kendini kisitlama

Tesekkür ederim
Artık iş beğenmeme seçme şansı da pek yok .. öyle ki çok iyi üni.lerde cokk iyi bölüm okuyan srkadaslsrim bile kendi islerinj yapmıyor... Ben de iyi bir bölüm okudim istediğim işi bulamadım yıllardır.. keske iki yıllık sağlıkla ilgili bir şey okusaydim diyorum smdi

Artık iş beğenmeme seçme şansı da pek yok .. öyle ki çok iyi üni.lerde cokk iyi bölüm okuyan srkadaslsrim bile kendi islerinj yapmıyor... Ben de iyi bir bölüm okudim istediğim işi bulamadım yıllardır.. keske iki yıllık sağlıkla ilgili bir şey okusaydim diyorum smdi
Ben de şimdiki aklım olsa ya cocuk gelişimi ya da evet saglıkla ilgili bir bölüm çünkü gercekten zor

Şu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyordur ki. İşinizi sevmeniz verimi mutlaka arttırır ama işsiz kalmaktansa sevmediğim işte çalışmayı tercih ederim. Başka olanaklarınız varsa acele etmeyin

Başka alternatifiniz yoksa bu işle bir başlangıç yapabilirsiniz belki günümüzde iş bulmak çok zor ben de üniversite mezunuyum ama iş bulamadım

Back