Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim haklısınMutlu oldugun yerde mutlu oldugun isi yap.Hem verimsiz olursun hem saatler gecmez iki tarafta bir fayda gormez
Büyük bir şehirde seçeneğin çoksa başka yerlere bak derim .. kendini kisitlamaMerhaba geçenlerde bir yere iş başvurusu yaptım aradılar görüşmeye şimdide çok huzursuzum aslında orda calışmak istemiyorum ama çalışacak yer yok bir konuda kararsız kalınca yapmamak daha mı iyi sizce
Tesekkür ederimBüyük bir şehirde seçeneğin çoksa başka yerlere bak derim .. kendini kisitlama
Artık iş beğenmeme seçme şansı da pek yok .. öyle ki çok iyi üni.lerde cokk iyi bölüm okuyan srkadaslsrim bile kendi islerinj yapmıyor... Ben de iyi bir bölüm okudim istediğim işi bulamadım yıllardır.. keske iki yıllık sağlıkla ilgili bir şey okusaydim diyorum smdiTesekkür ederim
Ben de şimdiki aklım olsa ya cocuk gelişimi ya da evet saglıkla ilgili bir bölüm çünkü gercekten zorArtık iş beğenmeme seçme şansı da pek yok .. öyle ki çok iyi üni.lerde cokk iyi bölüm okuyan srkadaslsrim bile kendi islerinj yapmıyor... Ben de iyi bir bölüm okudim istediğim işi bulamadım yıllardır.. keske iki yıllık sağlıkla ilgili bir şey okusaydim diyorum smdi
KesinlikleBen de şimdiki aklım olsa ya cocuk gelişimi ya da evet saglıkla ilgili bir bölüm çünkü gercekten zor
Tesekkür ederimŞu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyordur ki. İşinizi sevmeniz verimi mutlaka arttırır ama işsiz kalmaktansa sevmediğim işte çalışmayı tercih ederim. Başka olanaklarınız varsa acele etmeyin