İş başvurusu sizce olur mu?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar merhabalar..
Bir süredir iş arıyordum hastanelerde danışman veya ön muhasebeci daha önce kargo ve markette 5 yıl tecrübem var eşime destek amaçlı bugünde halamın kızı ile bizim buraya bir otobüs mesafeli yeni açılan bir hastaneye form doldurduk. Neyse insan kaynakları bizi yönlendirdi sonra başka bir yere indik ordaki bayan konuştu sonra tekrar bir yere çıktık kadın baya kıdemli bizimle konuştu ne üzerine falan diye bizde danışma falan dedik ama temizlik görevlisi çok sayıda arıyorlamış iş aradığımız için onu kabul ettik işte her şey olumlu hatta kağıtları falan yaptırın diyecek sandık ama daha sonra dönücez dediler ve sürekli göz teması kurdular sizce temizlik olsa bile girmeli miyim beni nasıl bir ortam bekliyor hayırlısı olsun istiyorum gerçekten lise mezunuyum açıktan üniv okuyorum ama yani çağrılsam bile çok sevinirim kuzeniminde benimde ev borcumuz ve birer çocuğumuz var sizce sonuç ne olur

Tabii ki girmelisiniz. O kadar çok üniversite mezunu var ki onlar bile iş bulamıyor. Şimdi temizlik için girersiniz bu arada okulunuz biter. Asıl işlerinizi bitirince ara ara danışmaya yardım eder, evrak taşır kendinizi gösterirsiniz. Danışmada eleman ihtiyacı olunca da o bölüme geçersiniz. Kurum içinde bölüm değiştirmek sıfırdan iş bulmaktan kolaydır. Ev borcunuz da varmış, çocuğa bakacak biri varsa düşünmeyin bile.

Çok istiyorum yani görüşmeler uzun sürdü bayan kağıdmıza bi işaret falan koydu işte en son biz aricaz dediler ama normalde alınmasa form doldurtup gönderirlerdi

Canım çağırırlarsa düşünme bile git mutlaka gerçekten bu dönemde iş bulmak çok zor

pandemi dönemi millet işsizlikten kırılıyor şu an temizlikti önmuhasebe bakma gir. Sonra bölüm değiştirrsin diğer arkadaşların dediği gibi. Elin rahatlar bu dönemde.

çocuğa kim bakacak?

Is istir. Her iste emek harciyorsunuz,karsiliginda para kazaniyorsunuz. Temizlik deyip gecmeyin,bir yerden baslayin mutlaka. Yolunuz acik olsun ,iyi sanslar

Artık üniversite mezunları bile temizlik yapıyor hiç gocunmadan, bence gidin iş bulmak çok zor şu dönemde. İstiyorsanız inşallah olur

Temizlik icin de olur demissiniz o zaman cagrilirsaniz gidin baslayin hem sigortaniz isler hem krediniz varmis maddi geliriniz olur. Zamanla yer degistirirsiniz
Insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Temizlik icin de olur demissiniz o zaman cagrilirsaniz gidin baslayin hem sigortaniz isler hem krediniz varmis maddi geliriniz olur. Zamanla yer degistirirsiniz
Insallah hakkinizda hayirlisi olsun
İnşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…