• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Bankası Mülakatı... 'heyecan' 'korku' 'sevinç' KARMAŞAAA...

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
316
Selam kızlar.. Geçtiğimiz nisan ayında işbankası sınavına girmiştim, dün mülakat davetim geldi. 29 temmuzda mülakatım var.
Şimdiden inanılmaz heyecanlıyım, nasıl giyinmeli nasıl oturmalı kalkmalı nasıl davranmalı nasıl konuşmalıyım.. yardım edin pliiizz :)) :32:

beyaz gömlek kısa etek yada beyaz gömlek pantalon. tahminimce mülakata katılanlardan bir grup oluşturmasını isteyecekler. sonra her gruba bir konu verip aranızda tartışacaksınız ve aranızdan seçtiğiniz 1 kişi konuyu anlatacak. İş bankası mülakatları böyle oluyor sanırım.

Selam kızlar.. Geçtiğimiz nisan ayında işbankası sınavına girmiştim, dün mülakat davetim geldi. 29 temmuzda mülakatım var.
Şimdiden inanılmaz heyecanlıyım, nasıl giyinmeli nasıl oturmalı kalkmalı nasıl davranmalı nasıl konuşmalıyım.. yardım edin pliiizz :)) :32:

eğer toplu mülakat olucaksa dikkat et aranızdan bitanesi banka çalışanı.konu hakkında en fazla kim konuşursa onu sıkıştırır tam tersi düşünce söler ve karşısındakinin düşüncesinin ne kdar arkasında olucanı kont eder :34:
mülakat sıarsında bankadan 2 tane gözetmen sizi izliyo olucak haberin olsun :32:

Back