- 26 Mayıs 2024
- 68
- 35
- 28
- Konu Sahibi teletabiler
Merhaba, biz küçük bi ekip olarak çalışıyoruz bir tane de sorumlumuz var. Sorumlumuz olan kisi (Kaan) diğer ekipteki arkadaşlarla daha iyiyken bana daha soğuk ve mesafeli. Onlarla sohbet konusu acıyor sakalasiyor ama benimle o kadar samimi diyalog kurmuyor. Bunu geçtim, isle alakali beni ilgilendiren durumlar için bile bana bilgi vermiyor. Ekipten bi arkadasla bi işte yanlış yaptık. Oteki arkadasa durum hakkında bilgilendirme yapmış onunla konuşmuş mesajlarına dönmüş. Ben bunları o oteki kızdan öğrendim. Sorumlumuza kendim de durumu sordum beni resmen kestirip attı aynı bilgilendirmeyi bana yapmadı. Üstelik isyerinde bi konuda normalde yapmayacağım bir şeyi onun bilgisine tecrübesine güvenerek ona sorarak yaptim, bunun sonucunda bazı sıkıntılar oldu. Başıma bisey gelir mi diye sordum, cevap bile vermedi, bisey olsa kendimi nasıl savunacağımı bilmiyorum. Aradan 20 saat geçmiş, görmemişim mesajı diyor. Aramızda büyük kavga husumet olmadı, niye böyle olduğunu çözemiyorum. Ben de artik soguk davranmaya basladim cunku kimsenin kicini kaldirmak istemiyorum. Diğer iş arkadaslarimla ise aram oldukca iyi, dışarıda da gorustuklerim var. Siz olsaydınız ne yapardınız niye soguksun diye sorar miydiniz?