• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arıyoruz

Beyaz kadın ticareti...
Tövbe estağfurullah. Hangi alanda eğitim aldıysanız, hangi alanda deneyimliyseniz o işi yapın tabi ki de. Parayı çarçur etmeyin. Bankaya koyun. :KK66:
İş falan açmayın, eğitiminizi tamamlayın öyle. :KK20:

Erkek arkadaşın yabancı.Dili var.Girsin uluslararası bir şirkete.Parayı da ev alarak değerlendirsin.
Kendini geliştirsin.Sonra evi satar, kendi uzmanlığı üzerine işyeri kurar.
Şunda iyi para var diye başlamayın hiç bir işe.Ticaret bu herkes aynı olmaz ve aynı şekilde döndüremez.Deneyim gerektirir.

Sevgilimin dediğine göre 10.000 tl ile acilabiliyor. Zaten ürün almicaklar. Mesela arap müşteri geliyor " bana kek, çikolata vs.lazım " siz görüşmeleri yapıp fiyat aliyorsunuz. Konteyner başına yada satılan ürün başına komisyon aliyorsunuz. aracı oluyorsunuz yani. Tercüme, indirim, yükleme konularında yardimci oluyorsunuz. Eğer ticaret yapan çevresi varsa cidden çok kârlı bir iş.

Evet cnm arkadaşlara katılıyorum. Basinizi sokacak ev alın kira felan cok agir geliyor inan. Eviniz kendinize oldumu illaki bi parca ekmek getirirsiniz. Baskalarina muhtac olmazsiniz. Rabbim bizi Allah tan baska kimseye muhtac etmesin inşallah.

Back