Kızlar merhaba
Ben çalışmaya karar verdim bi avmde çalışmak istiyorum. En son 1.5 sene önce kasiyerlik yapmıştım. Hiç tecrübem olmadığı halde var demiştimneyse pot kırmadım hiç öğrendim hemen sonra kaşa şefi oldum 6 ay sonra işten çıktım.
Şimdi tekrar iş arıyorum sizlere sorularım şunlar;
Avm de çalışanlarınız varsa bana daha çok yardımcı olabilirler.
Normal bi mağazada kasiyerlik maaşları ne kadar ?
Avmde çalışma saatleri kaç saat?
Ben kasiyer olarak playlanda başvurmayı düşünüyorum. Ama internetten baktığımda daha çok alan personeli arıyoruz diyorlar. Alan personeli ortada dolaşanlaramı diyorlar?
Koçtaş, joypark, işte oyuncakçı gibi yerlerde kasiyerlik yapmak istiyorum. Tezgahtarlık hiç yapmadım düşünmüyorum.
Siz bana yardımcı olurmusunuz
Avm ortamında hangi iş yerlerine asla girmeyeyim, ya da hangi mağazaları tercih edeyim.
Hukuk bürolarını araştıracam yarın bi bakıyım olmadı oralarada başvururum
Çok teşekkür ederim inş bulurum.
Bugün iş bakmaya gittim çoğu yer internetten başvuru yapın dedi. Senin yazdığın siteleri söyledi. Bulamadım şimdilik bide internetten başvuru yapıyım.Kariyer.net, elemanonline, yenibiris.com
Buralarda epey ilan var.
Inşallah bulursun.
Canim diğer konuda isyanina denk geldim buldum konunuAvmde çalışan arkadaslarim oldu genelde 8 saat 2 vardiya oluyor mesai olmuyor.. Olurda yoğunluk olursa fazla calistirdiklarinda daha sonraki bosluklarda izin kullandirarak dengeliyorlar saatleri genel olarak çalışma şekli bu.. Maaş konusuna gelirsek uluslarasi magazacilik yapan yerlerin maaşları çok iyi mango, zara gibi yerlerde 3000 bini buluyor. Onun dışında boyner, lcw tarzı yerler hep asgari ücret + ticket onun dışında mağazanın cirosuna göre prim aliyor mağaza elemanlarina paylaştiriyor. Oda lüks yerlerdeki büyük avmler de güzel oluyor genelde 1000 i buluyor ama kıytırık bi outler avm deyse 100 tl gibi.. Onun dışında koctaş ta kuzenim çalışıyor ortalama asgari ücret ciroya göre de 200-300 prim alıyor Umarim yardımcı olabildim biraz
Bugün iş bakmaya gittim çoğu yer internetten başvuru yapın dedi. Senin yazdığın siteleri söyledi. Bulamadım şimdilik bide internetten başvuru yapıyım.
İnşallah hayırlısıyla bulurum çünkü evde artık çok bunaldımElden basvuru alan yer kalmadi neredeyse.
Bu sitelerde cv olustur, sonra tercihine gore ilan ara. Uygun gelene basvur.
Cagri merkezi kismini secmeyi unutma.
Hayırlı ugurlu olsun
Kız parçalı bulutlu dediğin siteyi indirdimElden basvuru alan yer kalmadi neredeyse.
Bu sitelerde cv olustur, sonra tercihine gore ilan ara. Uygun gelene basvur.
Cagri merkezi kismini secmeyi unutma.
Hayırlı ugurlu olsun
Kız parçalı bulutlu dediğin siteyi indirdim
Kariyer bide eleman.neti özgeçmişimi düzenledim
Bi çağrı merkezine başvurdum yarın görüşmem var
Bakalım hayırlısı
NEREDE UTURUYORSUN KARDEŞ?HANGİ ŞEHİR?Kızlar merhaba
Ben çalışmaya karar verdim bi avmde çalışmak istiyorum. En son 1.5 sene önce kasiyerlik yapmıştım. Hiç tecrübem olmadığı halde var demiştimneyse pot kırmadım hiç öğrendim hemen sonra kaşa şefi oldum 6 ay sonra işten çıktım.
Şimdi tekrar iş arıyorum sizlere sorularım şunlar;
Avm de çalışanlarınız varsa bana daha çok yardımcı olabilirler.
Normal bi mağazada kasiyerlik maaşları ne kadar ?
Avmde çalışma saatleri kaç saat?
Ben kasiyer olarak playlanda başvurmayı düşünüyorum. Ama internetten baktığımda daha çok alan personeli arıyoruz diyorlar. Alan personeli ortada dolaşanlaramı diyorlar?
Koçtaş, joypark, işte oyuncakçı gibi yerlerde kasiyerlik yapmak istiyorum. Tezgahtarlık hiç yapmadım düşünmüyorum.
Siz bana yardımcı olurmusunuz
Avm ortamında hangi iş yerlerine asla girmeyeyim, ya da hangi mağazaları tercih edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?