İş arıyorum, yardımınıza ihtiyacım var.

brfnmrt

Ohh çoğzel oldu
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
1.365
2.073
133
Kızlar merhaba
Ben çalışmaya karar verdim bi avmde çalışmak istiyorum. En son 1.5 sene önce kasiyerlik yapmıştım. Hiç tecrübem olmadığı halde var demiştim neyse pot kırmadım hiç öğrendim hemen sonra kaşa şefi oldum 6 ay sonra işten çıktım.
Şimdi tekrar iş arıyorum sizlere sorularım şunlar;
Avm de çalışanlarınız varsa bana daha çok yardımcı olabilirler.
Normal bi mağazada kasiyerlik maaşları ne kadar ?
Avmde çalışma saatleri kaç saat?
Ben kasiyer olarak playlanda başvurmayı düşünüyorum. Ama internetten baktığımda daha çok alan personeli arıyoruz diyorlar. Alan personeli ortada dolaşanlaramı diyorlar?
Koçtaş, joypark, işte oyuncakçı gibi yerlerde kasiyerlik yapmak istiyorum. Tezgahtarlık hiç yapmadım düşünmüyorum.
Siz bana yardımcı olurmusunuz
Avm ortamında hangi iş yerlerine asla girmeyeyim, ya da hangi mağazaları tercih edeyim.

Şükür konunu bulabildim
Ben ev hanımıyım hiç çalışmadım , ama bildiğim kadarıyla asgari ücret +belli bir limiti olan alışveriş kartı veriyorlar

Bu alanlarda calismadim hic.

Ne desem yalan olur.

Sadece kurumsal ve calisma saati belirli olan firmalara basvur diyebilirim.

Misal Koçtaş, Migros...

Egitim durumun nedir bilmiyorum ama hukuk burolari tahsilat icin cagri merkezi elemani aliyor. Lise yeterli saniyorum. Maas+prim calisiyorsun. Saatler makul, sosyal hak vs...

Hakkında hayirlisi olsun.

Inşallah kalbine göre bir is bulursun.

Hukuk bürolarını araştıracam yarın bi bakıyım olmadı oralarada başvururum
Çok teşekkür ederim inş bulurum.

Canim diğer konuda isyanina denk geldim buldum konunu Avmde çalışan arkadaslarim oldu genelde 8 saat 2 vardiya oluyor mesai olmuyor.. Olurda yoğunluk olursa fazla calistirdiklarinda daha sonraki bosluklarda izin kullandirarak dengeliyorlar saatleri genel olarak çalışma şekli bu.. Maaş konusuna gelirsek uluslarasi magazacilik yapan yerlerin maaşları çok iyi mango, zara gibi yerlerde 3000 bini buluyor. Onun dışında boyner, lcw tarzı yerler hep asgari ücret + ticket onun dışında mağazanın cirosuna göre prim aliyor mağaza elemanlarina paylaştiriyor. Oda lüks yerlerdeki büyük avmler de güzel oluyor genelde 1000 i buluyor ama kıytırık bi outler avm deyse 100 tl gibi.. Onun dışında koctaş ta kuzenim çalışıyor ortalama asgari ücret ciroya göre de 200-300 prim alıyor Umarim yardımcı olabildim biraz

Kariyer.net, elemanonline, yenibiris.com

Buralarda epey ilan var.

Inşallah bulursun.
Bugün iş bakmaya gittim çoğu yer internetten başvuru yapın dedi. Senin yazdığın siteleri söyledi. Bulamadım şimdilik bide internetten başvuru yapıyım.

Ben akşam görmemişim msjları ya
Bugün gittim iş bakmaya söylediğin gibi maaşlar asgari ücret, 8 saat falan ama defacto, lcw gibi yani tezgahtarlık düşünmüyorum. Migros'a başvurdum internetten başvuru yapmamı söylediler. Büyük bi eğlence merkezi var aynı avmde bide int oraya başvurucam bakalım. Pek hevesim kalmadı avm konusunda ama hayırlısı

Bugün iş bakmaya gittim çoğu yer internetten başvuru yapın dedi. Senin yazdığın siteleri söyledi. Bulamadım şimdilik bide internetten başvuru yapıyım.

Elden basvuru alan yer kalmadi neredeyse.

Bu sitelerde cv olustur, sonra tercihine gore ilan ara. Uygun gelene basvur.

Cagri merkezi kismini secmeyi unutma.

Hayırlı ugurlu olsun

Hayırlı ugurlu olsun
İnşallah hayırlısıyla bulurum çünkü evde artık çok bunaldım
Çok teşekkürler ederim.
Evet internettenmiş artık haberim yoktu öyle deniyeyim

Hayırlı ugurlu olsun
Kız parçalı bulutlu dediğin siteyi indirdim
Kariyer bide eleman.neti özgeçmişimi düzenledim
Bi çağrı merkezine başvurdum yarın görüşmem var
Bakalım hayırlısı

Kız parçalı bulutlu dediğin siteyi indirdim
Kariyer bide eleman.neti özgeçmişimi düzenledim
Bi çağrı merkezine başvurdum yarın görüşmem var
Bakalım hayırlısı

En hızlı geri donenler cagri merkezleridir zaten :)))

Hayirlisi inşallah :)))

NEREDE UTURUYORSUN KARDEŞ?HANGİ ŞEHİR?

Yada evlere ek iş veren firmaları bilen var mı ? Benim acil parayı ihtiyecım var ama sadece evden çalışabilirim. Bilgisi olan varsa yazar mısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…