Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bende de fıssur var ameliyat da olmuştum ama tekrarladı. Zaman zaman çok kabızlık çekiyorum. Sen hangi ilaçla çıkıyorsun?Bağırsak sendromu yaşayan varmı 4 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum haftada 1 sefer lavabo ihtiyacı duyuyorum oda ilaçlarla ihtiyacımı karşılıyorum bu hastalığı yenen varsa bana yardımcı olurmusunuz ?
Aclık otu diye bi otvar bir bardak kaynarsuda 6 yaprak bekletiyorum yemeklerden sonra iciyorumGeçmiş olsun bende de fıssur var ameliyat da olmuştum ama tekrarladı. Zaman zaman çok kabızlık çekiyorum. Sen hangi ilaçla çıkıyorsun?
Çok sağol deniycem hazır kefir ise yaramıyor zatenDüzenli kefir tuketirsen faydası olur diye düşünüyorum ama market kefiri degil kendin mayalayacaksin. Internete kefir mayasi yazarsan cikar zaten satan yerler yine youtube kefir mayalama yazip izleyebilirsin ben kendim mayaliyorum harika tadi sıkıntısiz içersin inşallah faydasi olur.
Gecmis olsun şifa olur insallah.Çok sağol deniycem hazır kefir ise yaramıyor zaten
Allah razı olsun kardeşim sağolGecmis olsun şifa olur insallah.
İlk duydum. Ben de uzun süre çıkamayınca aynı seninki gibi bir bardak kaynar suda 4-5 yaprak sinameki bekletip içiyorum genelde yarıyor. Ama fazlası zararlı dikkat etmek lazım. Bol kuru kayısı, incir, kavrulmamiş çiğ kabak çekirdeği. Bunlar da aklında olsunAclık otu diye bi otvar bir bardak kaynarsuda 6 yaprak bekletiyorum yemeklerden sonra iciyorum
yazın nerede sakladınız, nasıl yaptınız? biz dolaba koyduk olmadı, dışarıda da ekşimişti.Düzenli kefir tuketirsen faydası olur diye düşünüyorum ama market kefiri degil kendin mayalayacaksin. Internete kefir mayasi yazarsan cikar zaten satan yerler yine youtube kefir mayalama yazip izleyebilirsin ben kendim mayaliyorum harika tadi sıkıntısiz içersin inşallah faydasi olur.
Mayayi içme suyuna koyup dolaba kaldiriyorum. Mayalarkende fırına koyuyorum her yerini kapatip 24 saat duruyor. Aydindayiz daha hic eksimedi ama yazin 24 saatten once yaklasik 12 saat disarda kaliyor sonra dolaba kaldirip 24 saati dolunca süzüyordum sonra tabi yine maya icme suyuna konulup dolaba kaldiriliyor yaz kış mayaya ayni muamele :)yazın nerede sakladınız, nasıl yaptınız? biz dolaba koyduk olmadı, dışarıda da ekşimişti.
Google kefir mayasi yazin çıkar. Yurt dışına satisi var mi bilmiyorum. surekli kullanabileceginiz şekilde olanlardan alin tek kullanimliklar hem pahali hemde aynisi gibi olmuyor benceKonuyu takipteyim. Anneminde kabizlik sorunu var yillardir. Haftada 1 sefer ancak. Cok ilaclar denedi suruplar icti oyle cikabiliyor tuvaletine. Biz yurtdisindayiz kefir nasil birsey nasil satin alabiliriz ki burdan? Insallah baska onerilerde cikar.