• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrmz SÖZ ve NİŞANından =)

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
Selam kızlar.. Beni cuma günü istediler, söz kesildi, bohçalar açıldı, pastalar yendi...Ertesi günde nişanım oldu... Düğün yapılmayacağı için nişanımızı salonda istedik. iyi ki de istemişiz. çok güzel oldu kurtlarımızı döktük bol bol, sadece bir defa masaya oturmuşum oda sanatçı ağır türküler okurken o kadar o derece oynamışım yani :1:

hem sözden hem nişandan bi kaç foto. paylaşıyorum sizinle. inşallah beğenirsiniz.
Sandıklı olan fotoğraftakiler benim bohçam
bordo kazaklı olan foto. annemle babama gelen bohça
diğerleri de kayınvalidema yaptıklarımız...
pembe beyaz keseciklerin içinde gül kokulu taşlar var, söz hatırası kalsın istedik :)
çikolatamın gondolunu nişanlımla eminönündeki bi züccaciyeden beğenerek aldık, daha sonra içine kendisi çikolata yaptırdı..
çiçeğim 15 tane gül, 3 tane lilyum ve aralarda gipsylerden bi buketti, ama bi tane de ufacık açılmamış gonca gülüm vardı, nişanlım kapıdan girdiğinde verdi kaşla göz arasında :)
pastamız da kırmızılı bıcır bıcır olsun istedik ve böyle bişi oldu :)

alyansım net çıkmamış, bi ara çekip yükleyeceğim... benim ki beyaz altın üzerinde 5 tane gömülü pırlantalı, desen çizgi vs hiçbişey yok yani, nişanlımın ki de aynı, tabi taşşısz :P
takı merasimi bittikten sonra da tektaşımı taktı damat onu da çekeceğim inşallah :)

Bu arada takip edip oylamaya katılanlar için söylüyorum. elbisemi taşlı yaptırdım ve iyiki de öyle yaptırmışımm :16:
arkasındaki çapraz bağcıklar öyle açık değildi fakat, giyerken o kısmı unuttuğumuz ve bağladıktan sorna da açamadığımız için öyle kaldı fena da olmamış hani :P
saçlarımı hiç beğenmedim gittiğim kuaförün azizliğine uğradım resmen. lütfen çok dikkatli olun bu konuda bütün hevesinizi bi kaç saatliğine de olsa kaçırıyo bu durum...

nacizane fikrim, stüdyo fotoğraflarına güvenmeyin. etrafımızda sürekli foto.mızı çekenler oluyo emin olun onların ki daha güzel çıkıyo, aralarından seçin ve onları götürün fotoğrafçı da istediğiniz tarzda yapsın... daha güzel oluyo gerçekten :)

Allah herkese nasip etsin en hayırlı şekilde :)

hadi buyrun :16::nazar::nazar:

Eklentiler

• $güller.jpg
    $güller.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 127
  • $irmbohça.jpg
    $irmbohça.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 135
  • $çikolata.jpg
    $çikolata.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 139
  • $pasta.jpg
    $pasta.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 152
  • $ANNEME.jpg
    $ANNEME.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 130
  • $çikolata.jpg
    $çikolata.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $güller.jpg
    $güller.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $Irem nisan 003.jpg
    $Irem nisan 003.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 138
  • $irmbohça.jpg
    $irmbohça.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 132
  • $KAYINVALİDE 1.jpg
    $KAYINVALİDE 1.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 130
  • $KAYINVALİDE 2.jpg
    $KAYINVALİDE 2.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $KAYINVALİDE 3.jpg
    $KAYINVALİDE 3.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $KAYINVALİDE 4.jpg
    $KAYINVALİDE 4.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $Irem nisan 094.jpg
    $Irem nisan 094.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 132
  • $Irem nisan 123.jpg
    $Irem nisan 123.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 120
  • $irm.jpg
    $irm.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 136
  • $saçarkası.jpg
    $saçarkası.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 125
  • $salonagiri.jpg
    $salonagiri.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 131
  • $alyans.jpg
    $alyans.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 162
  • $arka.jpg
    $arka.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 122
  • $ayakkabı.jpg
    $ayakkabı.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $boydan.jpg
    $boydan.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 130
  • $boyda.jpg
    $boyda.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 122
  • $davul.jpg
    $davul.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 127
  • $halay.jpg
    $halay.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Nişan elbisenizi çok beğendim iplik dekolte hakkaten güzel durmuş :) Saçlarınıza haksızlık etmeyin bence çok güzel duruyor.

Herşey çok güzel görünüyor..Allah tamamına erdirsin..Elbisenizin rengini ve modelini çok beğendm.,size de yakışmış..Mutluluklar..:nazar::46:

Çok güzel görünüyosun maşallah :nazar: Yüzük tepsisini nerden aldın acaba çok beğendim sade ve şık

canım nişan elbisene bayıldım nerden ve kaça aldın sölersen çok sevinirim bende bu hafta kıyafet almaya gitcem çünkü:1::1:
mutluluğunuz ömür boyu sürsün:nazar::nazar:

Öncelikle hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Nişan elbisenizi çok beğendim iplik dekolte hakkaten güzel durmuş :) Saçlarınıza haksızlık etmeyin bence çok güzel duruyor.
teşekkür ederim :))

Herşey çok güzel görünüyor..Allah tamamına erdirsin..Elbisenizin rengini ve modelini çok beğendm.,size de yakışmış..Mutluluklar..:nazar::46:
çoook mersii :)

Çok güzel görünüyosun maşallah :nazar: Yüzük tepsisini nerden aldın acaba çok beğendim sade ve şık
sağol canım, yüzük tepsimi kapalıçarşının girişinde sağ taraftaki bi dükkandan aldım... çeyiz malzemeleri satan bi dükkan. ama her yerde var rahatlıkla bulabilirsin

canım nişan elbisene bayıldım nerden ve kaça aldın sölersen çok sevinirim bende bu hafta kıyafet almaya gitcem çünkü:1::1:
mutluluğunuz ömür boyu sürsün:nazar::nazar:
teşekkürler :)
nişan elbisemi kadıköy de sunay moda dan 800 liraya aldım. orijinalinden çok farklı oldu ama
ilk hali bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/476526-arkadaslar-tasli-tassiz.html
fakat ben baya bi değiştirdim.
senin de allah tamamına erdirsin inşallah :)

pastanız, elbiseniz, saçınız herşey çok güzel:nazar:
mutluluklar dilerim:16:

ah cnm pek guzel olmussun. pastanızı da cook begendım:52: Allah mutlu etsın:nazar:

saçların,elbisen,pastan herşeyin mükemmell,bir ömür boyu mutluluklar..

her şey çok güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin.konuşmuktuk çeyiz felan filan işte benimde 2 gün sonra olcak hayırlısıyla.ayy heycanlandım.:40:

Maşallah..Maşallah...Maşallah.. Allah nazarlardan saklasın, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin :)

her şey çok güzel..Allah mutluluğunuzu daim etsin.konuşmuktuk çeyiz felan filan işte benimde 2 gün sonra olcak hayırlısıyla.ayy heycanlandım.:40:/QUOTE]

çok teşekkür ederim :) konuşmuşuzdur çeyizi de valla koşturma yüzünden o kadar uzun zamandır girmiyorum ki kk ya unutmuşum bi sürü şeyi :43:, şimdi bütün topicleri altüst :1:edicem
çoook güzel bi heyecan, ben hiçbişey hatırlamam diye videoya çektirdim kuzenim sağolsun bütün geceyi kaydetti. kesinlikle öyle bişi yap..
deyatlarını bekliyorum :)))

Maşallah..Maşallah...Maşallah.. Allah nazarlardan saklasın, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin :)
amiiiin çok teşekkür ederim daha güzelleri sana olsun :))))

Maşallahh ne güzel olmuş öyle herşey :) pastanıza hayran kaldım ayrıca çok güzel ve özenle hazırlanmış belli ki :) Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin. darısı benim başıma demeden geçemicem :16: :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin. Elbisene bayıldımmmmmm çok yakışmış cidden

pastanız, elbiseniz, saçınız herşey çok güzel:nazar:
mutluluklar dilerim:16:

ah cnm pek guzel olmussun. pastanızı da cook begendım:52: Allah mutlu etsın:nazar:

saçların,elbisen,pastan herşeyin mükemmell,bir ömür boyu mutluluklar..

Allah tamamına erdirsin..mutluluklar dilerim..

Maşallahh ne güzel olmuş öyle herşey :) pastanıza hayran kaldım ayrıca çok güzel ve özenle hazırlanmış belli ki :) Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin. darısı benim başıma demeden geçemicem :16: :nazar::nazar:

:16:bir ömür boyu mutlu olmanız dıleğımle

Allah tamamına erdirsin. Elbisene bayıldımmmmmm çok yakışmış cidden

Kıyafetinin rengine bayıldım:)) ömür boyu mutluluklar dilerim.

Çok hoş bir çiftsiniz, mutluluğunuz daim olsun, huzur yuvanızdan eksik olmasın.

elbisen çok hoş

hepinize çoook teşekkür ederim kızlar, beğenmenize sevindim :) Allah herkesin mutluluğunu daim etsin hepimize herşeyin en güzelini yaşatsın inşallah :)

Back