Bebek Beslenmesi irmikli muhallebi tarifi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

casser

öğrenci anne...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
399
0
96
İstanbul
Selam.
Kendi uydurduğum ve oğlumun sverek yediği bu tarifi yazayım sizede.
İrmiği su ile haşlıyorum ve bebek sütü ile karıştırıyorum.Mughallebi kıvamında oluyor.İçine bal yada pekmez katıyorum.Ayrıca ceviz,tahin, ekliyorum azıcık.
Aynı şekilde bunu meyvelide deneyebilirsiniz.Dün muzlu yaptım hem meyve öğününü atlatmış oldu hemde irmik ve sütten faydalandı.
İrmik bebekler için çok önerilen bir besin.
Deneyin bence.cokacimcoook

Canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama, bebeklerin 1 yaşından önce bal tüketmesi çok zararlı. Bebek botulizmi denen bir rahatsızlıga sebep olabiliyor. 1 yaş altı bebek anneleri bebeğinizin sağlığı için lütfen bal kullanmayın!!!

Benim bebeğim 14 aylık.Ben daha yeni bal vermeye başladım 1 çay kaşığı olarak her gün.
1 yaş öncesi kesinlikle vermemek gerekli vücudun faydalı organizmalarıylada savaşıyor bal.Çocuğu zehirlemiş oluyoruz Allah korusun.Ama 1 yaş sonrası az azda olsa verilmesinde sakınca yok bence.

bebek sütü pinarin bebek sitleri var o.Ama artik kullanmiyorum,günlük pastorize inek sütü yada keçi sütü kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…