İrina Shayk

ben bu kızı pek beyenmiyorum. bikere gülerken üst dudağı ile burnunun arasındai mesafenin kısalığındanmı bilmem ama gülüşü çok itici.

ayrıca göğüsleri çok küçük. ama sürekli slikon ped lerden takıyo kıyafet giyerken görende büyük sanar

Bar'ın yanında sönmüş.

belide çok kötü

bizim haddimize deyil ama insan utanmazmı bu pozu verirken (tabi verdiyse)

burda fiziği çok kötü heralde daha ilk zamanları

hiç güzel deyil bence. ama beyenene saygım sonsuz

Son düzenleme:
İstanbul Fashion Week için Türkiye'ye geldiğinde kendisini Türklere benzetildiğini zaten babasının Tatar Türk'ü olduğu söylemişti.Ne yalan söyleyeyim o günden beri sempati duyuyorum kendisine

evet türkiyeye geldiği zaman bi ropörtaj vermiş. bende orda okumuştm. ama verdiği cevaplardan nekadar ukala olduğunu gördüm. ayrıca çok itici. hiç sevmiyorum bu kızı. kendini bişey filan sanıyo:44:

ay bu ne böyle gözleri olmasa hiç bişeye benzemiyor. bacakları çıta gibi ayrıca göğüs fakiri. bide kapak olmuş dergiye. tabi okadar photoshopla bende kapak olurum

photoshop lu fotoları güzel ama onun dışında bu kız güzel deyil. çok itici .

bacakları güzel deyil

bu nasıl bi gülüş

belden yukarısı ova gibi

son fotoları çok ama çok çirkinn:26::26:

önceki halleri de çok kötü görünüyoo:100:

katılıyorum sana canım. eskidende güzel deyilmiş. zaten sport ıllustrated bütün mankenlerinin fotoğraflarını çok photoshopluyor. ama bu kız zaten hiç güzel deyil. suratı zaten itici. fiziği desen bronzlaşmış. eski halinden farklı olarak. yoksa gerçek fotoğraflarda belli nasıl bir fiziği olduğu

Son düzenleme:
öyle aman aman bir güzelliği yok zaten gülünce yüzü bir değişik oluyor ama vücudu çok güzel yani giydiğini taşıyor bu hatun

ya işte bunlar da parayı götürüyo valla fotoshoplu hileli hurdalı olduktan sonra , ne önemi var ki bunları manken diye koymaya , sokaktan birini çevir heryanını shopla koy ne farkeder , bide buna ünlü diye dunyalarca para döküolardır !!!!!!!!! şans diye buna diyorlar sanırım !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…