• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

FP_6970981_TRG_Shayk.jpg

FP_6970993_TRG_Shayk.jpg

fp_6970399_6.jpg

Türke benzeten mi olmuş bunu. Aayyy ne alaka. :27::27::27:
Hiç benzemiyor. Türk kadını da her esmeri kendine benzetir zaten. :27::27:

iyide yanlış anlaşmışsın canım türtk kadını deyil yabancılar türklere benziyorsun demiş. oda ben tatarım demiş. yani türk kaıdnıyla alakası yok . cnm hem türkiyedede vardır heralde böyle güzel bayanlar:9:

bu kız kilo vermek istiyomuş anlamıyorum böyle kadın gibi görünen bir vücuda sahip niye kilo verip kendini çomak gibi yapmak istiyor :53:

podyumlarda boy göstermek icin birazcik daha kilo vermesi gerekiyormus, o haberi bende okumustum kilo vermek istedigini. benimde cok garibime gitti, kilosu boyu gayet hos

iyide yanlış anlaşmışsın canım türtk kadını deyil yabancılar türklere benziyorsun demiş. oda ben tatarım demiş. yani türk kaıdnıyla alakası yok . cnm hem türkiyedede vardır heralde böyle güzel bayanlar:9:

Ben bir şeyi yanlış anlamadım. Başka bir üye yazdı bunu Türk'e benzetiyorlar diye.
Ben Türk'e benzemediğini düşündüm.

Öyle bir yazmışsınız ki, sanki Türk kadınına çirkin demişim. :19:
Tabi ki de Türkiye'de de çok güzel kadınlar var.

:27::27::27:

bu kız kilo vermek istiyomuş anlamıyorum böyle kadın gibi görünen bir vücuda sahip niye kilo verip kendini çomak gibi yapmak istiyor :53:

böyle kadınlar,kadın gibi kadınken çok güzellerken kendilerini berbat ediyorlar yaaa...!! ne yani şimdi bi deri bi kemik olunca mı güzel olucak ? bu halini arıycak o zamanda ama malesef artık düzen böyle biçoğu da bu duruma ayak uydurmaya çalışırken tabiri cazise yamuluyo!:63::63::63::63: sinir oluyorummm:41:

keira knightley gibi oluyolar ondan sonraaa;onu da çok beğenirim ama aşırı zayıf mesela.. olabileceği güzelliğin çok çok altına iniyo o kiloyla

Son düzenleme:
Hiç beğenmedim bu kadını ben yahu.Gülünce yüzünün yarısı ağzıyla kaplanıyor :27::27::27:

valla bende beğenmedim.. gözleri falan güzel de, ağzı bozuyor. birde bacakları bir tuhaf sanki bazı fotograflarda.

afedersiniz ama bu kadin bence paranin herseyi satin alabileceginin en basit örnegi. sadece 4 yil modellik ve ardindan hemen SI swimmsuit dergisinin kapak kizi. diger modeller öyle degil ama gisele bündchen, heidi klum, kate moss, ... :19:
birden ronaldo sayesinde hemen hemen tüm dünyada taninan bir model oldu :63:
belki kiskanclik diyeceksiniz ama hayir, bence haksizlik model business'de irina'dan daha güzel ve kisilikli bircok kiz varken

Back