Gözünüz aydın gelmiş kuzucukDestek olan herkese çok teşekkür ederim, doğumum oldu en son 3830 çıkmıştı ultrasonda 3740 doğdu:) ve normal doğum oldu ,suni sanci ile başlatıldı çünkü 40+3 olmasına rağmen doğmuyordu:) son 3 hafta boyunca yaptığım diyet ve egzersizler çok ise yaradı hergun yürüdüm ve çok esnedim doğuma da yardımcı oldu tavsiye ediyorum
Benim buyuk oğlum da iştahlı hâlâ, galiba bebekle ilgili bir durum :) tosbiklerimAyy bebişlerinizi neyle besliyorsunuuz maşallah.
benim ilk kızım 2700 doğdu okadar şey yememe ragmen, şimdide oğlum olacak oda 2 hafta kücük yemek yemeye üşeniyorum ben((
Doktorum normal doğurabileceğimi söylüyor, şuan 38+3 3700 kilosu birkaç hafta daha beklerse 4 olursa nasıl olcak endişeliyim cnm
Bende boyle bir konu açayım diyordum . İlki normal doğumdu zor oldu geç iyileşti .. Şuan hem doğumdan hem sezeryan dan korkan biri olarak napacagimi bilmez vaziyetteyim. Ne tarafa niyetlensem gozumde büyüyor
Evet genelde suni sanci ile başlatılan doğumun sonu sezeryan ile bitebiliyor, zaten bence benimki de uzun sürse bebek dayanamazdı,ikinci doğumum olduğundan ve bence çok egzersiz yaptığımdan sancılar siddetlendikten yarim saat sonra doğurdumBenim doktorum da risk aldı başlattık dogumu8 cm e kadar cok hızlı açılmam oldu fakat bu süreye kadar bebek kanala inmedi ve kalp atışı birçok kez yavaşladı. Acil sezeryana girdik ultrasonda hep 4 kilo cikan bebegim 3.5 doğdu boyu uzunmuş kuzumun.
Benim 1.doğumum çok zor olmuştu hatta tramva benim için 2.yi asla düşünmem diyordum ki zaten düşünmeden oldu tam 4 yıl sonra :)İkinciye ben cesaret edemiyorum ya .. Ama bu kadar kolay olduğunu duymak aklımı karıştırıyor. İlkinde iki hafta kalkamadım oturamadım altım yumruk gibi şişti , gaz tutama ma idrar tutama ma gibi problemler yaşadım ki bebeğim 3640 doğmuştu . Sizleri duyunca şok oluyorum ikinci normal doğum için cesaretinize hayran olmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?