Benim yeğenim 4500 doğdu .yengemin hem hamilelik hem de doğum süresince yanındaydım sadece dogumhaneye girmedim
doğumu çok kolay geçti .bebek kanala girene kadar sadece inleme şeklinde sancıları oldu yani bagirtacak dayanilamicak şeyler değildi hep yanındaydım . Nefes egzersizlerini dogru zamanda doğru şekilde yaptı ve doğuma kadar bol bol yürüdü. Sancılar çekerken geliyo diye sesi yükseldi hemen dogumhaneye aldılar 15-20 dk sonra bebek kucağında yanımıza getirdiler inanılmaz güzeldi. Kilolu bebekler doğum kanalından daha hızlı ilerlediği için süreç çok kısa oluyo. Ben de şuan hamileyim doğumdan hiç korkmuyorum sanırım böyle bi şeye şahit olduğum için.hatta yengeme doktor eğer erken gelseydin sezaryene alırdım demişti. Tabiki catiniz darsa , bebek veya sizin için bir sağlık sorunu varsa ille de normal diye de diretmenin anlamı yok ama onun dışında bebeklerimiz ne yapması gerektiğini çok iyi biliyo . Onlar doğma konusunda profesyonel. İkinci yegenimde de 4200 olarak normal doğdu. Hiç korkma