- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
pofuduk pofuduk ne guzel ama iste cikarmasi zorkafasını hatırlamıyorum ben ama göbek çevresi 3 hafta önden gidiyordu onu net hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pofuduk pofuduk ne guzel ama iste cikarmasi zorkafasını hatırlamıyorum ben ama göbek çevresi 3 hafta önden gidiyordu onu net hatırlıyorum
aynen bakımı çok kolay oluyor gerçekten. ama ilk doğumların hepsi zor oluyormuş bebek ufak da olsapofuduk pofuduk ne guzel ama iste cikarmasi zor
bende oglumu 4 kg dogurdum 40 +3 de dpogmustuMasallah kilolu bir bebis dogurmussun simdi bana da 4 kilo diyolar bebege 41 haftalik oldum ama sanci acilma yok yarin suni sanci verelim dediler gozum korkuyo
Hizc acilmam yok suni sanciyla ne kadar ilerler bilemiyorum sonra yunr sezeryan demelerinden korkuyorum o kadar aciyi cekipte. Az sonra dr danrandovum var bakalim ne diyecekaynen bakımı çok kolay oluyor gerçekten. ama ilk doğumların hepsi zor oluyormuş bebek ufak da olsa
ben 4cm açılma ile gittim ama suni sancıyı gider gitmez taktılar doğum çabuk ilerlesin diye. hiç korkma, kendini vücuduna bırak, sürekli dua et, sancıya değil bebeğine kavuşacağın ana odaklan. sürekli bu dalgalar beni bebeğime kavuşturacak diye kendini motive et. doğum kolay birşey diyemem ama inan sonradan çok güzel bir tecrübe olarak hatırlayacaksın. birde bugün bol bol hurma ye, birde ananas ye bolca
Oyy masallah bir pofuduk daha ilk dogumlat zor oluyormus ikincide acilma daha kisa surermisbende oglumu 4 kg dogurdum 40 +3 de dpogmustu
1. dogumdan daha kolay olmustu dogumum :)
yaa o kötü olur işteHizc acilmam yok suni sanciyla ne kadar ilerler bilemiyorum sonra yunr sezeryan demelerinden korkuyorum o kadar aciyi cekipte. Az sonra dr danrandovum var bakalim ne diyecek
Dinduk dr yarin bakicak ona gore ya suni vercek yada sezeryana alcakyaa o kötü olur işte
döndünüz mü doktordan
haberlerini bekliyorumDinduk dr yarin bakicak ona gore ya suni vercek yada sezeryana alcak
ya birde ananası dene bence. ben duymuştum bunu bir yerden. 40. haftayı doldurduğum gece yarım ananas yedim. ertesi sabaha karşı nişanım geldi. belki tesadüftür ama bilmiyorum. sancılarım başlayınca da hurma yedimDinduk dr yarin bakicak ona gore ya suni vercek yada sezeryana alcak
Tuh keske alsaydim olmadi esimi yollayimda alsinya birde ananası dene bence. ben duymuştum bunu bir yerden. 40. haftayı doldurduğum gece yarım ananas yedim. ertesi sabaha karşı nişanım geldi. belki tesadüftür ama bilmiyorum. sancılarım başlayınca da hurma yedim
bizim burda bim de sürekli oluyor. birde doğum başlatmak için hareketler yapıyorlar hiç denediniz mi, yere çömelip kalkma gibi.Tuh keske alsaydim olmadi esimi yollayimda alsin
Sag bacagim muthis agriyo o yuzden cimelip kalkmafim ama bbugun son gun herseyi deniycembizim burda bim de sürekli oluyor. birde doğum başlatmak için hareketler yapıyorlar hiç denediniz mi, yere çömelip kalkma gibi.