• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iri bebegi Erken normal dogummu??zamaninda sezeryanmi??

:KK68::KK68::-) pofuduk pofuduk ne guzel ama iste cikarmasi zor :rolleyes:
aynen bakımı çok kolay oluyor gerçekten. ama ilk doğumların hepsi zor oluyormuş bebek ufak da olsa
ben 4cm açılma ile gittim ama suni sancıyı gider gitmez taktılar doğum çabuk ilerlesin diye. hiç korkma, kendini vücuduna bırak, sürekli dua et, sancıya değil bebeğine kavuşacağın ana odaklan. sürekli bu dalgalar beni bebeğime kavuşturacak diye kendini motive et. doğum kolay birşey diyemem ama inan sonradan çok güzel bir tecrübe olarak hatırlayacaksın. birde bugün bol bol hurma ye, birde ananas ye bolca

aynen bakımı çok kolay oluyor gerçekten. ama ilk doğumların hepsi zor oluyormuş bebek ufak da olsa
ben 4cm açılma ile gittim ama suni sancıyı gider gitmez taktılar doğum çabuk ilerlesin diye. hiç korkma, kendini vücuduna bırak, sürekli dua et, sancıya değil bebeğine kavuşacağın ana odaklan. sürekli bu dalgalar beni bebeğime kavuşturacak diye kendini motive et. doğum kolay birşey diyemem ama inan sonradan çok güzel bir tecrübe olarak hatırlayacaksın. birde bugün bol bol hurma ye, birde ananas ye bolca
Hizc acilmam yok suni sanciyla ne kadar ilerler bilemiyorum sonra yunr sezeryan demelerinden korkuyorum o kadar aciyi cekipte. Az sonra dr danrandovum var bakalim ne diyecek

Dinduk dr yarin bakicak ona gore ya suni vercek yada sezeryana alcak
ya birde ananası dene bence. ben duymuştum bunu bir yerden. 40. haftayı doldurduğum gece yarım ananas yedim. ertesi sabaha karşı nişanım geldi. belki tesadüftür ama bilmiyorum. sancılarım başlayınca da hurma yedim

Back
X