Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ALLAHın izniyle olmuşİrenbede ümit inceboz sayesinde ilk denemede taze transfer ile pozitif sonuç aldım. 4 aylık hanileyim şuan ☺
Bir kere aşılama yaptırdım tutmadım canım zaten başka bir doktordu , Ümit hanım bir daha deneyelim dedi bu adetimde gelmemi söyledi adet oldum ama artık o kadar yoruldum ki gitmek istemedim hiç . Kullandığım ilaçlar dengemi bozdu fiziksel olarak bile . Ve bu psikolojimi çok etkiliyor . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu sıralar nasıl olacak bilmiyorum ALALH hayırlısını versin inşallahBizim sebepsiz infertilite. 1.5 senedir olmuyordu bende çok üzülüyordum. İlk ümit hanımda iğneyle tedavi denedik. Yumurta geliştirici iğneleri bilirsin ve çatlatma ipnesi normal yollarla 2 kere oyle denedik olmayınca doktor dedi aşılama yada tüp bebek karar wern dedi aşışamanın basarı oranı dusuk garantisi olmadıgını belirtii yuzde 13 basarı oranı. Ben yaptırmanı önermem aşılama 3 binlira para az değil..
Bakalım bizde hala karar aşamasındayızBikere zaten yaptırmıssın maddi durumun warsa neden ugrasıyosun aşılamayla. Direk tüp yaptır geçsin bitsin
Ne güzel maşallahİrenbede Dr İsmail küçük ilk denememizde tuttu. Yedi yumurta toplandı, hepsi döllendi. Şimdi 34 haftalık hamileyim. İyiki irenbe, iyi ki İsmail hoca. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
problem neydi sizin?İrenbede 2 defa tüp bebek tedavim oldu. İkisinde de sonuç malesef negatif. Sizin için hayırlısı olsun inşallah
bnde ümit hanıma gidiyorumNe güzel maşallahrabbim bizede nasip etsin inşallah
bende orda Ümit hanımla bir görüşme yaptım inşallah onunla devam etmeyi düşüyorum. Bende
Bende çikolata kisti var ama Ümit hanım ilk olarak tüp bebek dedi daha sonra hsg sonrası çatlatma en son tüp bebek dedibnde ümit hanıma gidiyorumsizin problem neydi?
geçmiş olsun , irenbe de kime gittiniz?Ben de irenbeye gidiyorum. Henüz tedaviye başlayamadım. İlaç kullanıyorum.
irenbe izmirde en iyi laboratuvarına sahip tavsiye ederim. Benimde ilk denemem olacak ümit hanım a başladımSelamlar, pozitif sonuç alan herkese hayırlı olsun. Negatif sonuç alanlar merkezden kaynaklı bir problem yaşadılar mı merak ediyorum? Bende 2. deneme için araştırma aşamasındayım
Hayırlısı olsun. İzmir de zaten merkez çok fazla yok malesef seçim şansı az. İrenbe hakkında hep olumlu şeyler duydum umarım süreciniz kolaylıkla ilerlerirenbe izmirde en iyi laboratuvarına sahip tavsiye ederim. Benimde ilk denemem olacak ümit hanım a başladım![]()
maalesef , ya tavmergen yada irenbe ... ama irenbe yi tavsiye ederim.Hayırlısı olsun. İzmir de zaten merkez çok fazla yok malesef seçim şansı az. İrenbe hakkında hep olumlu şeyler duydum umarım süreciniz kolaylıkla ilerler