• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrenbe ALPER BİLER

Merhaba durumunuz nedir başka merkez olarak nereyi düşünürsünüz
Son iki embriyom var onlar transfer edilecek mart ayında rahim duvarım yeterli kalınlığa ulaşırsa işte onu denicez bir Olmazsa başka bi yer olabilir ama arastirmadim daha henüz o aşamaya gelmediğim için belki de tutar da gerek kalmaz inşallah 🙏

Son iki embriyom var onlar transfer edilecek mart ayında rahim duvarım yeterli kalınlığa ulaşırsa işte onu denicez bir Olmazsa başka bi yer olabilir ama arastirmadim daha henüz o aşamaya gelmediğim için belki de tutar da gerek kalmaz inşallah 🙏
İnşallah cnm hayırlısı ile güzel sonuçlar

Bende alper beydeyim. Ilgınc bı sekılde memnunum. 1 yıl tedavi sürecinden sonra Kasım'da ilk transfer negatif geldi cok sasırdık beklemıyorduk alper bey de aynısını soyledı. İlginc derecede olmadı yanı. 83 gün adet görmedım. Persembe opu oldum 2 yumurta alındı biri hiç döllenmemıs biri döllenmiş ama ilerlememiş. Sanırım bu 3 ayda kullandıgım adet söktürücü ve doğum kontrol ilaclarının yumurtadakı dezavantajı bu. Baya bı hormon yüklendi bu ılaçlarla ve yumurtanın yapısı bozuldu. Doktoruma kuru kuru güvenmıyorum arastırıyorum da aynı zamanda
Benimde sonucum negatif ama bir şüphem olmadı doktoruma karşı verdiği herşeyi araştırdım kullandığım herşeyi doktor hemşire tanıdıklarıma sordum hatta iğne vurulduğum hastaneye bile… gerekli tüm önlemleri almış sağolsun tutunması için. Basen bazı şeyler de nasip.

Kalan embriyoları tekrar transfer etmenin ücreti ne kadar yakın zamanda fiyat alan oldumu bide Alper beyin muayene ücreti ne kadar
Alper bey muayene ücreti 1600 tl bana da transfer için sadece 22.000 tl demişlerdi. 1 yıllık embriyo saklama ücreti de 1500 tl ödeme yaptık en son kontrolüm de.

Alper bey muayene ücreti 1600 tl bana da transfer için sadece 22.000 tl demişlerdi. 1 yıllık embriyo saklama ücreti de 1500 tl ödeme yaptık en son kontrolüm de.
Aynen biz de 1500 lira ödeme yaptık dondurma ücreti olarak şimdi 22bin liraya onları transfer ettircez bakalım herşeyin hayırlısı🙏

Sıfırdan tedavı yanı elde hiç embriyo yoksa 50 bın tl olmuş bu arada

Benimde sonucum negatif ama bir şüphem olmadı doktoruma karşı verdiği herşeyi araştırdım kullandığım herşeyi doktor hemşire tanıdıklarıma sordum hatta iğne vurulduğum hastaneye bile… gerekli tüm önlemleri almış sağolsun tutunması için. Basen bazı şeyler de nasip.
Al benden de o kadar aynen oyle arkadasım nasip...

Selam kızlar bende Alper hocaya gidiyorum. Ama kafam çok karışık. İçime sinmeyen durumlar var. 9 ay oldu başlayalı bu süre bazı şeyleri anlamak için yeterli geliyor. Bilmiyorum ümit hanıma mi geçsem diye düşünmüyor değilim. Konu uzun zaman önce açılmış, şu an hangi aşamadasınız ?

Selam kızlar bende Alper hocaya gidiyorum. Ama kafam çok karışık. İçime sinmeyen durumlar var. 9 ay oldu başlayalı bu süre bazı şeyleri anlamak için yeterli geliyor. Bilmiyorum ümit hanıma mi geçsem diye düşünmüyor değilim. Konu uzun zaman önce açılmış, şu an hangi aşamadasınız ?
Slm içine sinmeyen nedir 9 ay uzun bi süre evet ben transfer oldum 3. Günümdeym şuan

Slm içine sinmeyen nedir 9 ay uzun bi süre evet ben transfer oldum 3. Günümdeym şuan
Hayırlısı olsun, umarım pozitif sonuç alırsınız😍 Bu 9 ayda çok fazla gözlem yapma şansım oldu. Ilk transfer olumsuz oldu. Bunu kesinlikle doktora bağlamıyorum tamamen nasip, ama istediğim sorulara yanıt alamamak ve bunun gibi bir sürü şey daha. Açıkçası durum böyle olunca stres kaçınılmaz oluyor.

Hayırlısı olsun, umarım pozitif sonuç alırsınız😍 Bu 9 ayda çok fazla gözlem yapma şansım oldu. Ilk transfer olumsuz oldu. Bunu kesinlikle doktora bağlamıyorum tamamen nasip, ama istediğim sorulara yanıt alamamak ve bunun gibi bir sürü şey daha. Açıkçası durum böyle olunca stres kaçınılmaz oluyor.
Değiştir istersen doktorunu ordakilerin öle şeylere takılacağını sanmıyorum hiç para her şekilde gelcek nasıl olsa

Back
X