İrenbe ALPER BİLER

İrenbe tüp bebek merkezinde görev yapan doktor Alper Biler hakkında bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar...
Merhaba ben de Alper beyin hastasıyım 2 kere olumsuz sonuç aldım biri kimyasal gebelik oldu son iki embriyom kaldı onu da denicem artık bu da olmazsa merkezi değiştirmeyi düşünüyorum

Merhaba ben amh 0.3ile gidicem bakalım görüşmeye siz ne durumdasiniz güzel haberler alabildiniz mi bu süreç adetli iken mi başlıyor
merhaba transferim daha olmadı haftaya olacak adetin 2 yada 3 günü başlıyor. tedaviye başlamadan önce sizden ve eşinizden bazı testler istiyorlar sonra sonuçlara göre tedaviye başlatıyorlar ben transfere kadar eksiksiz her işlemi yaptım.

Bende bugün gittim esimden sadece sperm testi istedi başka bişey istemedi adetin ikinci günü gel.dedi bu ay geçti artık dedi diğer doktoruma gittim gel bu ay yumurtalarını göre aşılama yapalım dedi herşey birbirine girdi. Kafam karisti

Ben Alper Beye başlamadan önce kadın doğumda çalışan arkadaşım vardı önce gittim bütün testleri yaptırdık hatta rahim içi filmi çektirdim bütün belgerli alıp gittim sonra adet olunca gel dedi ve opu için hazırlıkları yaptım

Merhabalar ben de Alper beye gitmek istiyorum. Ben de bir sıkıntı yok hormonlar rahim yumurtalar iyi durumda. Eşimde azospermi var onun için tüp bebek tedavisi olucaz. Ben de sıkıntı olmamasına rağmen rahim içi filmi yapıyorlar mı?

Yani demek istediğim rahim içi filmi her tüp bebek tedavisi için zorunlu mu gerekli mi? Bilginiz var mı

Merhaba rahim içi uzun süre korunmasızda bebek elde edilmediğinde tüp bebek tedavisinde önce yapılıyor ki bence yaptırıj bazen düzgün görünsede hormonlarımız daha net olmak için ve ilerde embriyo için bence yaptırın ilerden bir durum yaşadığınızda aklınızda kalmaz nacizane fikrim benim

Merhaba sizin sonucunuz ne oldu güzel haberler aldınız mı amh0.3benim
Merhaba uzun süredir giremedim kusura bakmayın sonucum negatif benim ama ben kusuru doktor yada hastane de aramıyorum bazı şeyler nasiptir ve kromozomal bi rahatsızlığı vardı belki embriyonun bilemeyiz ben genetiğe göndermedim,doktor da gerek görmedi bi rahatsızlık ters birşey yok ve ilk tedavi diye. Doktoruma ve hastaneme güveniyorum.en ufak şüphem yok şükür kimisi doktor hastaneyi suçluyor ondan açıklamak istedim.

Yani demek istediğim rahim içi filmi her tüp bebek tedavisi için zorunlu mu gerekli mi? Bilginiz var mı
Şöyle sizde görünür de sorun olmayabilir ama tedavi da hsg gerekli,rahimd embriyonun oluşmasını tutunmasını engelleyecek şeyler varmı ancak o film ile görülüyor diye biliyorum. Tüpler bakılırken rahim şekli perde var mı vs bakılıyor yani gerekli

Doktorunuz kim acaba

Merhaba ben de Alper beyin hastasıyım 2 kere olumsuz sonuç aldım biri kimyasal gebelik oldu son iki embriyom kaldı onu da denicem artık bu da olmazsa merkezi değiştirmeyi düşünüyorum
Merhaba durumunuz nedir başka merkez olarak nereyi düşünürsünüz

Test olarak neler istiyor acaba

Merhaba İRENBE,Alper BİLER
Bende alper beydeyim. Ilgınc bı sekılde memnunum. 1 yıl tedavi sürecinden sonra Kasım'da ilk transfer negatif geldi cok sasırdık beklemıyorduk alper bey de aynısını soyledı. İlginc derecede olmadı yanı. 83 gün adet görmedım. Persembe opu oldum 2 yumurta alındı biri hiç döllenmemıs biri döllenmiş ama ilerlememiş. Sanırım bu 3 ayda kullandıgım adet söktürücü ve doğum kontrol ilaclarının yumurtadakı dezavantajı bu. Baya bı hormon yüklendi bu ılaçlarla ve yumurtanın yapısı bozuldu. Doktoruma kuru kuru güvenmıyorum arastırıyorum da aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…