• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İran’da karın germe, meme protez ve genital estetik

kumsalberil

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
162
4
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, bir süredin meme, karın ve genital estetik düşünüyordum. Ancak boşanma durumu vs olunca çok fazla para ayıramayacağımı düşünerek daha uygun fiyata nasıl yaptırabilşrim derken bir öğrencim İran’dan geldi ve İran’daki dr ların bu alanda iyi olduklarından bahsetti. Hatta tanıdığı bir çok kişinin oradaki bir dr a bu ameliyatları yaptırdığını ve çok memnun kaldıklarından bahsetti. Söylediğine göre diğer ülkelerden çok fazla gelen oluyormuş zaten bu estetikler için İran’a. Ve fiyatları sorduğumda ağzım açık kaldı. Burada 40.000 lerde söylenilen ameliyatlar orada bana 10.000 civarı bir paraya denk gelmiş olacak. Daha önce iran’da estetik olan var mı? Varsa nolur bana bir fikir versin. Şimdiden çok teşekkür ederim, sevgiler...

Bu masraftan kisilacak birsey degil bence.. ucuz etin yahnisine benzemesin sonra

Ha iranda iyi olan doktorlar illa vardir.. bizim ulkede yeni yeni estetik ysptiriyor herkes , eskiden unluler yaptirirdi genelde. Iranli kadinlarin cogu burun ameliyatiyka geziyordu. Iyi olduklarina inanirim cunku uxun suredir yaygin

Arkadaşlar merhaba, bir süredin meme, karın ve genital estetik düşünüyordum. Ancak boşanma durumu vs olunca çok fazla para ayıramayacağımı düşünerek daha uygun fiyata nasıl yaptırabilşrim derken bir öğrencim İran’dan geldi ve İran’daki dr ların bu alanda iyi olduklarından bahsetti. Hatta tanıdığı bir çok kişinin oradaki bir dr a bu ameliyatları yaptırdığını ve çok memnun kaldıklarından bahsetti. Söylediğine göre diğer ülkelerden çok fazla gelen oluyormuş zaten bu estetikler için İran’a. Ve fiyatları sorduğumda ağzım açık kaldı. Burada 40.000 lerde söylenilen ameliyatlar orada bana 10.000 civarı bir paraya denk gelmiş olacak. Daha önce iran’da estetik olan var mı? Varsa nolur bana bir fikir versin. Şimdiden çok teşekkür ederim, sevgiler...

Iranin iyi olduguna inaniyorum.bende orda yaptirmak istiyorum ama doktor yada hastane hakkinda bi bilgim yok.eger siz iyi bi doktor bilduysaniz banada verirmisijiz adini?

Emin olamadim yillardir iran pazariyla calisirim evet estetik olmayan kadin yok ama hic dogalina rastlamadm.ne burun ne dudak 😳 kaşlari saymiyorum bence bir daha dusunun 😳😳😳 o burunlar resmen everestte kaldirilmis cok yapay ha dudak belki bi tik iyi olabilir burundan gercektn cok.yapay duruyor sonra pisman olmayin dişarisini boyle yapiyolarsa içerisini nasil yapiyolardir🙄

İran mı? ben Ağrı'da yaşıyorum. valla estetikli iranlılar bence aşırı çirkin ve sorunlu. o yüzden kadınlar buraya geliyor. düşünün ağrıya geliyor....

Back