- 19 Nisan 2008
- 3.507
- 878
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredesin superman iyi filmdir. Izlenir.Iran filmlerine bayılıyorum bunun yani sıra hint filmlerine de
Pakistan filmleri biraz eski Türk filmlerini andırsa da onları da çok severim
Ya sizin var mı bu tarzda öneriniz? Ben de fikir olmasi acisindan buradan benim gibi meraklılarına paylaşım yapacağım
Her çocuk özeldirHint filmlerini müzikli oldugu icin hic sevmezdim Ama Aamir Khan, disleksi konusunu isledigi filmle düşüncemi degistirdi (adını hatirlayamadim simdi). Gecen senelerde Trt1'de Dangal'i izleyince cok begendim.
Dangal harika bir filmdi katılıyorum umarım keşfedilmemiş bu filmleri herkes izlerHint filmlerini müzikli oldugu icin hic sevmezdim Ama Aamir Khan, disleksi konusunu isledigi filmle düşüncemi degistirdi (adını hatirlayamadim simdi). Gecen senelerde Trt1'de Dangal'i izleyince cok begendim.
Taare zamaan par (her çocuk özeldir)Hint filmlerini müzikli oldugu icin hic sevmezdim Ama Aamir Khan, disleksi konusunu isledigi filmle düşüncemi degistirdi (adını hatirlayamadim simdi). Gecen senelerde Trt1'de Dangal'i izleyince cok begendim.
Güzel filmlerden Oscar ve Berlin film festivali ödüllü bir ayrılık ile devam edelim.
codayi-i nadir ez simin
2011 yapimi film, boşanmak üzere olan ama çocuklarının velayeti konusunda ikileme düşen bir çiftin öyküsünü anlatıyor.
Garip birşey var bu filmde kendini sevdiren. Izleyiniz şiddetle tavsiyedir
"-baban alzheimer ,senin kim olduğunu bilmiyor bile
- olsun ben onun babam olduğunu biliyorum"
Eki Görüntüle 2295906