- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
- 318
Liste uzun canım akşama yazsam olur mu 1200 kalori canım ama 15le 20 arası 5 ayda verirsin dedi
Tabi ki canım akşamda olur fark etmez. Teşekkür ederim kırmadığın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste uzun canım akşama yazsam olur mu 1200 kalori canım ama 15le 20 arası 5 ayda verirsin dedi
Canım öncelikle şunu söylemek istiyorum genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım biz bayanlar olarak kendimizi çok acımasız eleştiriyoruz özellikle dış görünüş olarak.ben çok büyuk sayılmam ama bugüne kaadar kendini dış görünüş olarak tamamen beğenen kimseye rastlamadım bu yüzden eminim eşinin dediği kadar güzelsindir :) destek konusu gelirsek burada birbirimizi destek olabiliriz bence :) ve iradde konusunda ciddi bi çözüm bulmalıyız çünkü iradesizllik sadece yeme konusunda değil hayatımızın her alanında bizze lazım ..umarım irade sahibi bireyler olmayı başarabiliriz..Ben de aşırı iradesizmişim onu fark ettim bu aralar. Zor hastalık dönemleri geçirdim (kızımda)iyice saldım. Sonra ailesel problemler. Şimdi bile hatırlayınca gözüm yaşarıyor. hah... işte şuan doldu...(gerçekten) Eşim Allah için hiç bir şey demiyor kiloma(aslında dese belki de iyi gelecek yani hırslanıcam. Sen her halinle güzelsin diyor. Ama yalan( ) hamileliklerimde hele annem gibi olmuştum tam.
Kendimi sevmez oldum. sadece desteğe ihtiyacım var bir de kilo vermeye 20-30 kadarcık
Canım öncelikle şunu söylemek istiyorum genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım biz bayanlar olarak kendimizi çok acımasız eleştiriyoruz özellikle dış görünüş olarak.ben çok büyuk sayılmam ama bugüne kaadar kendini dış görünüş olarak tamamen beğenen kimseye rastlamadım bu yüzden eminim eşinin dediği kadar güzelsindir :) destek konusu gelirsek burada birbirimizi destek olabiliriz bence :) ve iradde konusunda ciddi bi çözüm bulmalıyız çünkü iradesizllik sadece yeme konusunda değil hayatımızın her alanında bizze lazım ..umarım irade sahibi bireyler olmayı başarabiliriz..
tebrik ederim canım :) senin adına gerçekten çok sevindim bende akşam 18:00den sonra yememe olayına alıştım gibi nhamd olsun ama öğlen hiç dikkat etmiyorum akşam yememenin dışında ekmeği ve abur cuburu azaltmayı düşünüyorum umarım başarabilirim :) irade konusunda darısı benim başımaaa..Çok sağol dediğin doğru. Çoğu kişi kilomu tahmin etmez ve bu arada iradem yavaş yavaş artıyor yeme konusunda. Bugün hareketle birlikte başladım. Hareket olunca insan kıyamıyor hareketine yemede biraz daha zorlanıyor.
Bugün son bir ay içindeki en iyi günüm olsa da (az yeme açısından) diyetin çok yanına yaklaşamazdı kötünün iyisi
tebrik ederim canım :) senin adına gerçekten çok sevindim bende akşam 18:00den sonra yememe olayına alıştım gibi nhamd olsun ama öğlen hiç dikkat etmiyorum akşam yememenin dışında ekmeği ve abur cuburu azaltmayı düşünüyorum umarım başarabilirim :) irade konusunda darısı benim başımaaa..
Şimdilik 20 den başlarsın sonra 18e inersin canım... :)
Tabi ki canım akşamda olur fark etmez. Teşekkür ederim kırmadığın için
İnşallah .Yapabilirim zamanla.
Bu arada hangi diyeti önerirsiniz? Karatay dukan,...
Ne demek canım diyetisyenin dediğine göre bunu uyguladığında hem doyarsın hem de metabolizma hızlı çalıştığı için yaza kadar 15 20 kurtulursun dedi :)) Bu arada sen ve listeyi alcak arkadaşlara söyliyim eğer çalışıyosanız öğlenleri çorba biraz zor olacaktır yemek evden gelirde onun yerine eğer çorba içme ihtimalin yoksa 1 bardak su iç yemeğin yanında dedi :) çorba içinde patates ve havuçsuz mercimek çorbası,şehriye çorbası,yoğurt çorbası,domates çorbası en çok bağırsak çalıştıranlarmış :) sebze yemeklerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz ben sevdiklerime göre yazdırdım. içinde prinç olmayan sebzeler olduğu sürece 4 ve 5 kaşık yiyebiliyoruz :) eğer prinç varsa ekmek iptal 4 5 kaşık eğer ekmek yerim diyorsanızda 3 kaşık prinçli sebze :) bu arada tek yaşadığım için sürekli yemek yapmadığımdan dolayı akşam yemeğiyle ertesi günün öğlesi aynı siz değişik yemekler yapabilirsiniz :) birde 10 kilo verene kadar en azından hayatımdan kızartmayı çıkarmamı söyledi sonrasında 10. kilomda listeyi yeniliycez onuda paylaşıcam :))
Sabahları 1 bardak limonlu su,1 kuru kayısı
Yarım saat sonrasında;
PAZARTESİ
08.00
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir/1 light karper peynir
3 tane yeşil zeytin
1 salatalık
1 domates
1 çay kaşığı Reçel/Bal
1 ceviz
Yarım greyfurt
1 dilim tam buğdaylı kepek ekmeği
1 bardak light süt
11.30
Ara:
1 bardak yeşil çay
4 tane form çubuk kraker
13.30
Öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata (tuzsuz,1 çay kaşığı zeytinyağı,limon)
2 küçük parça ızgara tavuk
4 kaşık bezelye yemeği
16.30
Ara:
1 kuru kayısı
2 tane form çubuk kraker
1 bardak bitki çayı
19.30
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık bezelye yemeği
1 küçük gramaj light yoğurt
21.30
2 salatalık
SALI
08.00
Kahvaltı:
1 domatesli peynirli kepekli ekmeğe tost
3 haşlanmış sosis
11.30
Ara:
3 tane form bisküvi
Yarım meyve
1 bardak bitki çayı yada 1 bardak şekersiz çay,kahve
13.30
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık kabak yemeği
1 küçük gramaj yoğurt (içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu)
16.30
Ara:
3 tane form bisküvi
2 ceviz
Yarım meyve
1 bardak bitki çayı
19.30
Akşam:
1 kase çorba
5 kaşık kabak yemeği
1 küçük gramaj yoğurt
ÇARŞAMBA
08.00
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
1 salatalık
1 domates
1 ceviz
1 bardak light süt
11.30
Ara:
4 tane form bisküvi
1 bardak bitki çayı
13.30
Öğlen:
1 kase çorba
Haşlanmış karnabahar üzerine yoğurt
3 köfte ızgara
1 bardak zero kola
16.30
Ara:
1 meyve
19.30
Akşam:
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı fasülye
21.30
2 salatalık
1 bitki çayı
PERŞEMBE
08.00
Kahvaltı:
1 kase light sütle müsli
11.30
Ara:
3 form bisküvi
1 bitki çayı
13.30
Öğlen:
1 kase çorba
5 kaşık zeytinyağlı fasülye
16.30
Ara:
1 meyve
1 bardak bitki çayı
19.30
Akşam:
1 kase çorba
5 kaşık ıspanak yemeği
21.30
2 salatalık
CUMA
08.00
Kahvaltı:
Yulaf kepeğinden yada kepekli undan 1 krep
1 light karper peynir
1 domates
1 salatalık
Yarım greyfurt
1 bardak şekersiz kahve
11.30
Ara:
Yarım avuç form bisküvi
1 bardak bitki çayı
13.30
Öğle:
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
1 bardak bitki çayı
16.30
Ara:
Kuru kayısı yada 1 activia yoğurt meyveli olabilir
1 bardak bitki çayı
19.30
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık kepekli makarna
21.30
2 salatalık
CUMARTESİ:
08.00
Kahvaltı
1 kase light sütten müsli
11.30
Ara:
1 activia yoğurt
1 bardak bitki çayı
13.30
Öğle:
1 simit
1 ayran
16.30
Ara:
1 bardak bitki çayı
2 kepekli galeta
19.30
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık kepekli makarna
PAZAR
08.00
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
1 dilim hindi füme yada piliç jambon
1 salatalık
1 domates
Reçel/Bal
1 ceviz
1 bardak light süt
11.30
Ara
1 activia yoğurt yada 1 kuru kayısı
1 bardak bitki çayı
Öğle:
1 kase çorba
5 6 tane çarliston biber ızgara üzerine yoğurt
16.30
Ara
2 galeta
1 bardak bitki çayı
19.30
Akşam
1 kase çorba
1 kase salata
2 kabak,1 biber dolması
Canım öncelikle şunu söylemek istiyorum genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım biz bayanlar olarak kendimizi çok acımasız eleştiriyoruz özellikle dış görünüş olarak.ben çok büyuk sayılmam ama bugüne kaadar kendini dış görünüş olarak tamamen beğenen kimseye rastlamadım bu yüzden eminim eşinin dediği kadar güzelsindir :) destek konusu gelirsek burada birbirimizi destek olabiliriz bence :) ve iradde konusunda ciddi bi çözüm bulmalıyız çünkü iradesizllik sadece yeme konusunda değil hayatımızın her alanında bizze lazım ..umarım irade sahibi bireyler olmayı başarabiliriz..
yaklşık 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ama hala aynı kilodayım morlm bozuluyor spor yapasım gelmiyor tüm gün uyuyasım var aman allahım pskoljm bozuldu resmen