Kızlar tam olarak 80 kiloyum vermem gereken 25 -30 kilom var ama başaramıyorum.. Kaç aydır güya hergün diyete spora başlıyorum ama olmuyor hiç bir gün başaramadım... hep aynı yerdeyım irademi kaybetmiş durumdayım nefsime hakim olamıyorum.... erkek arkadşım bakımlı kndine dikkat eden bi insan onun yanına yakışmadıgımı düşünüyorum o bu konuda konuşmamdan bile hoşlnmıyor çpk abartıgımı söyluyor ama benm keyfimi yeterince kaçırıyor... bazen öyle hevesimi kaçırıyorki bu durum saçımı üstüme başıma bile dikkt etmiyorum iyice dibe batıyorum sanırım...iştende yeni ayrıldım uğrşıcak birşymde kalmdı pskljm alt üst olmuş durumda...akşamlara kadar uyuyorum..
cnm eğer imkanın varsa spor salonuna yazıl onlar hem nasıl besleneceğini söylüyor hem de seni en uygun spora yönlendiriyo.bence öyle erkek arkadaşımın yanına yakışmıyorum diye düşünme çok yanlış.bak seni görünüşüne göre yargılamıyo ve seni gerçekten seviyo demek kibence böyle bi erkek arkadaşın olduğu için çok şanslısın.
sanırım son çare o ama onada uymayacgmdan korkuyorum... tşkr ederm...
Benim rukisime bak sen :) ne güzel moral verio.. Tatlım bence sen bizim topige gel kendine acimayi birakipta.. bizim topige gelip kilo vermeyen olmadi hic.. senin destege ihtiyacin var .. gel biz seni sarıp sarmalariz... :)
öncelikle merhaba kilomuz aynı aynı değil ama iraadesizlik ve nefse sahip çıkamama konusunda aynıyız :) ama ben bir kaç gündür saat 6 dan sonra yemek yememeye başladım gündüz ne istersem yediğim için bi kaç gündür uygulamaya başardım hamd olsun amaa daha kaç kilo verdeim yada hiç kilo verebildim mi bilmiyorum belki sendee denersin :)
öncelikle merhaba kilomuz aynı aynı değil ama iraadesizlik ve nefse sahip çıkamama konusunda aynıyız :) ama ben bir kaç gündür saat 6 dan sonra yemek yememeye başladım gündüz ne istersem yediğim için bi kaç gündür uygulamaya başardım hamd olsun amaa daha kaç kilo verdeim yada hiç kilo verebildim mi bilmiyorum belki sendee denersin :)
aslında sevgi varken bu kadar da kafaya takmamak gerek kiloyu
Kızlar tam olarak 80 kiloyum vermem gereken 25 -30 kilom var ama başaramıyorum.. Kaç aydır güya hergün diyete spora başlıyorum ama olmuyor hiç bir gün başaramadım... hep aynı yerdeyım irademi kaybetmiş durumdayım nefsime hakim olamıyorum.... erkek arkadşım bakımlı kndine dikkat eden bi insan onun yanına yakışmadıgımı düşünüyorum o bu konuda konuşmamdan bile hoşlnmıyor çpk abartıgımı söyluyor ama benm keyfimi yeterince kaçırıyor... bazen öyle hevesimi kaçırıyorki bu durum saçımı üstüme başıma bile dikkt etmiyorum iyice dibe batıyorum sanırım...iştende yeni ayrıldım uğrşıcak birşymde kalmdı pskljm alt üst olmuş durumda...akşamlara kadar uyuyorum..
Aslında ne yazık ki takıyoruz.Nereye kadar gidecek bu sevgi bu göt göbekle diyorsun bir süre sonra(ben şahsen o korkuya kapılmıyor değilim.)
Bi de etraf çıtır dolu
çıtırlık bence biraz davranışla ilgili, ben mesela 30 lu yaşlardayım ama çıtır diyen çok bana :) fazla göbek evet itici erkekler sevmiyor am büyük popo hastaları var onu da unutma :)
büyük popo olayında şanslıyım:))) Zaten erkeklerin çoğu büyük popoyu seviyor. Boyum da uzun. Aslında Allah ım o kadar münasip vermiş vücudumu ama ben ekledikçe ekledim üstüne. Ondan dolayı daha da bir çok kızıyorum kendime. Başarısızlığım bu benim
canım tam 80 kiloyum bende. 25 kilo vermeyi hedefledim kendime bende dün. çalışmadığım için akşama kadar yatıyorum geceleride sabahlıyorum sürekli. nişanlımla birlikte spor salonuna yazıldık. yağ ölçümlerimiz yapıldı kilomuz ölçüldü. hem ondan daha fazla olduğumu gördüğümde hemde onun 4 kilo alması gerektiğini benim 23 kilo vermem gerektiğini yazdıklarında suratımı görmen lazımdı. yanında çok utandım. ilk gün birlikte başladık spora. yürüyüş bandında 15.dakikada ölüyodum. daha öncede çok spor salonuna gittim ama hem çok kilo aldım 1 senedir hemde hamlamanın etkisiyle o gün çok kötü oldum. bi kaç gün daha gittim ama sonrasında her tarafta ayna bir sürü zayıf kız gördükçe salonda iyice utanmaya başladım. 4. günümde salonu bıraktım. öncelikle uykunun çok kilo aldırdığını söyleyebilirim. şöyle ki 2 senede 28 kilo aldım sadece geceleri uyanık kalıp öğlenlere kadar uyumaktan ve gece yemek yemekten. iştahımıda kesemiyorum. ama elimde bi liste var. diyetisyenden aldığım. aklımda ki temmuz başına kadar 15i en azından vermiş olmak. cidden 10 kilo fazlam olmasınada razıyım. bu yaza nişanlımla çıkcağım tatillerde bikini giymek istiyorum.listemi paylaşabilirim seninle ve isteyen herkesle. diyetisyenin söylediği yavaş kilo vermenin daha iyi olduğu ama yaşını bilmiyorum benim yaşım 23 diyetisyen çok daha hızlı vericeğimi söyledi. ben midemi küçültüp kiloyu iyice verdikten sonra salona yazılmak istiyorum utanmadan rahatça yapabilmek için. 1 hafta dayanabilirsek mide kesinlikle küçülür ama en önemlisi uyku düzeni..
ekmeği, tuzu, yağı, aburcuburu, çikolatayı,kolayı azaltarak başlayabilirsin. hava güzel olunca dışarıda, hava kötüyse bilgisayarı açıp leslie ile evde yürüyüş yapabilirsin. karamsarlığa kapılıp kendini koyverme, başaranlardan neyin eksik ? senin yürüyecek ayakların yok mu? kendine ayıracak 45 dakikan yok mu? kendine acımayı bırak ve spora başla. al bu da evde yürüyüş için alternatifin : http://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM
başaracağına inan ve başla, beklemeden, hemen şimdi !
Sizin topik hangisi acaba :)Benim rukisime bak sen :) ne güzel moral verio.. Tatlım bence sen bizim topige gel kendine acimayi birakipta.. bizim topige gelip kilo vermeyen olmadi hic.. senin destege ihtiyacin var .. gel biz seni sarıp sarmalariz... :)
Aslında ne yazık ki takıyoruz.Nereye kadar gidecek bu sevgi bu göt göbekle diyorsun bir süre sonra(ben şahsen o korkuya kapılmıyor değilim.)
Bi de etraf çıtır dolu
Canım listeyi paylaşabilir misin ? Kaç kalorilik diyet verdi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?