iradem yok!

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
Selamlar herkese,

Öncelikle başlıktan da anlaşıldığı gibi kilo verme konusunda her ne kadar çok istesem de iradem yok yapamıyorum... nişanlıyım, nişanlım da minyon tipli biri öyle çok iri değil. Aynı boylardayız, ama o yoğun iş temposundan dolayı kilo verdi, ben de üni.den mezun oldum şuan evdeyim hep oturuyorum o yüzden veremiyorum tabi şimdi onun yanında daha iri kalıyorum sanki o verdiği için... gerçi o her ne kadar versen yakışır iyi olur dese de seni her şekilde çok beğeniyorum kendin için verceksen ver daha iyi hissedeceksin diyor. Ama istiyor vermemi çünkü kilo takıntısı var onda garip bir şekilde nedense, azcık göbeğim olsa bile sevmiyor.. kilolu insanlara bile garip bakıyor hemen yüzünü ekşitiyor vs...

Yani benim kilo alma gibi bir lüksüm yok aslında böyle bir durumda anlayacağınız gibi.. şimdi çok yakıştırıyorlar ikimizi ama ben alırsam o daha da verirse komik gözükücez yanyana... 1 sene sonra falan düğün yapmayı düşünüyoruz onun için de kilo vermem lazım farkındayım. Annem ve nişanlımın baskılarına rağmen beceremiyorum,boğazıma engel olamıyorum.. yemek görünce kendimden geçiyorum sanki..

Gelinlik bakıcam yeniyıldan sonra yavaş yavaş, bunu da zayıflamadan yapamam. Yazın yazlıkta yürüyüş vs... yaptım, biraz az yedim. Aslında çabuk kilo veren bir yapıya sahibim, biraz yesem hemen yavaş yavaş incelmeye başlıyorum.. Sonra yazın da erteledim, sürekli erteledim izmire gidince diyetisyene gidicem dedim kendimi de annemi de nişanlımı da kandırdım gibi geliyor şimdi...

Neyse çok uzattım farkındayım ama diyetisyene gittim, 1.70 boyunda ve 75 kilo çıktım. En çok kilo tabiki göbek bölgemde çıktı... bacaklarım basenim selülitim vs.. yoktur. Aslında sonuç tam da beklediğim gibi çıktı. Bu kiloyu bekliyodum yani hayal kırıklığına uğramadım.. kan tahlilleri vs.. neler yapıldı bu sefer kesin kararlıydım diyetin ilk 10 günü çok iyi gitti ailemin de desteğiyle... twist&shape var evde bilenleriniz bilir onu da düzenli olarak yapıyordum... 10 günde bile farketmişti resmen incelmiştim..

Ama sonra bayramdı bilmemneydi derken araya girdi, (gece yemelerim de çoktur benim... tv karşısında vs...) haftasonu da nişanlımla çıkarız içeriz vs.. ordan da kaçtı diyet. Şimdi hiç diyet falan yapmıyorum,içimden de gelmiyor açıkçası.. diyetisyen 4 hafta sonra görüşelim dedi ama gidecek yüzüm de yok. Çünkü hiç gitmedi kilo... napıcam ben nasıl başarıcam kilo vermeyi? belki cevaplarınız bana destek olabilir... yemek yemeyince kendimi mutsuz hissediyorum.. diyet yapınca da aklım hep yemekde.. spor yapmaya da üşeniyorum.. neden böyle oldum? benim gibi biri sizce bu zihniyetle kilo veremezmi??

Okuduğunuz için çoook teşekkürler....

Merhaba canim kendimi gördüm sende. 170boyunda 64 kiloyum. Benim de gobegimden ziyade basenim var. Erkek arkadasim çok belli etmese de ben anliyorum. Daha fit olmam gerektiğini.. Spora gittim ama yedim, diyet yaptim ama yedim .. Hep kadarli oldum bir iki gün yaptim bir iki kilo verince geri hoop ye bakalim.. Disardaki kizlara da ozeniyorum .. Su anda bile çikolata yiyorum! Yazin bi nedenden dolayı moralim çok bozuktu ve 57 te kadar dustm.. Göbekbel hhicbir şey kalmamisti.. Tabi durum duzelince geri aldim. NApicaz biz simdi????

Merhaba canim kendimi gördüm sende. 170boyunda 64 kiloyum. Benim de gobegimden ziyade basenim var. Erkek arkadasim çok belli etmese de ben anliyorum. Daha fit olmam gerektiğini.. Spora gittim ama yedim, diyet yaptim ama yedim .. Hep kadarli oldum bir iki gün yaptim bir iki kilo verince geri hoop ye bakalim.. Disardaki kizlara da ozeniyorum .. Su anda bile çikolata yiyorum! Yazin bi nedenden dolayı moralim çok bozuktu ve 57 te kadar dustm.. Göbekbel hhicbir şey kalmamisti.. Tabi durum duzelince geri aldim. NApicaz biz simdi????

Selamlarr :)

Ya sen iyiymişsin ama 64 kilosun ben baya bi boyumdan aşmışım sınır 72ymiş ben 75 çıktım :KK43: diyetisyen 65 senin için ideal dedi... valla ben liseden beri 57li kilolara inemedim bir daha resmen hayall... :KK43: ben artık gerçekten düşünüyorum da acaba bir hastalık olsa da öyle sıkıntıylamı versem diye... o durumdayım.. çikolata yiyorum demişsin ya aynen bende bugün alışveriş yaparken gittim kurabiyeler aldım bi sürü yaaa... gerçekten ben çok umutsuz vakayım....

64-65 ideal ama fit durulmuyor kii ya da ben öyle değilim etim yok gibi bir şey o kadar yumuşak ki etim yağ resmen biliyorum.. Acaba salona yazilsam irademi devam ettirebilir miyim diye düşünüyorum.. Tayt giyip üzerine kalcami kapatan tunik giymekten biktim :KK43: ince belden sonra kalinlasan bi basen hic hoş değil :KK43: bununla ilgili bi konum var benim ilk konularimdan orada fotoğraf paylasmistim bak istersen.. Biz napicaz birbirimizi motive edeli.

64-65 ideal ama fit durulmuyor kii ya da ben öyle değilim etim yok gibi bir şey o kadar yumuşak ki etim yağ resmen biliyorum.. Acaba salona yazilsam irademi devam ettirebilir miyim diye düşünüyorum.. Tayt giyip üzerine kalcami kapatan tunik giymekten biktim :KK43: ince belden sonra kalinlasan bi basen hic hoş değil :KK43: bununla ilgili bi konum var benim ilk konularimdan orada fotoğraf paylasmistim bak istersen.. Biz napicaz birbirimizi motive edeli.

Aynen cnm yaa benim acayip şekilde gaza gelmem lazım aslında... yani birileri beni silkelemeden ben bu işi yapamıcam sanırım... canım fit durmuyor diyosun ya belki senin sıkılaşman lazım. O yüzden pilates öneririm ben bi ara pilates yapıyodum geçen sene çok güzel vermiştim... bedenden daralmıştım resmen. Çok farkediyor... ama şuan salona gitmeye bile üşeniyorum... ben de sürekli siyah giyinmekten bıktım. Ve de bol giyiniyorum göbeğimi kapatan şeyler :KK43:

kalkın ayaga...
her sabah tartılın; kımı boyle motıve olur.
bana uymaz dersenız 3gund ebır tartılın.
kontrolu bırakmayın.
ılk haftayı atlatın gerısı gelır.
burada takımlar var..guzel oluyor
hanımlar tek derdınız bu olsunnn:KK25:

kalkın ayaga...
her sabah tartılın; kımı boyle motıve olur.
bana uymaz dersenız 3gund ebır tartılın.
kontrolu bırakmayın.
ılk haftayı atlatın gerısı gelır.
burada takımlar var..guzel oluyor
hanımlar tek derdınız bu olsunnn:KK25:

Ya işte aynen ben de ilk haftayı atlattıktan sonra gerisi gelir bozmam diye düşünüyodum asıl bi kere bozunca ondan sonra hep gerisi geldi yedim yedim nasılsa bozdum diye... :KK43: diyetisyende tartılırım diye düşünmüştüm ama bu gidişle hiç tartılamıcam sanırım :KK43: ahh ah tek derdiniz bu olsun diyosunuz da birçoğumuz dertli değilmiyiz zaten kilolardan yana??

evet ben mesela:)
ama daha yenı mınnak oglum var olur o kadar.
sıl sıl... olanları sıl kafadan.
yoksa hep '1hafta da gecmıs olsa 1 ay da ben bozuyorum' der...motıvasyonu kaybedersınız.

Buradaki basari öykülerini okudukça hevesleniyorum ama..... Bebisin hayirli olsun bu arada tunemi Allah anali Babali büyütsün:) ben gaziantepteyim yaa..

evet ben mesela:)
ama daha yenı mınnak oglum var olur o kadar.
sıl sıl... olanları sıl kafadan.
yoksa hep '1hafta da gecmıs olsa 1 ay da ben bozuyorum' der...motıvasyonu kaybedersınız.

Evet haklısınız galiba.. sürekli bozuyorum diye düşününce gerisi geliyor... Allah bağışlasın oğlunuzu bu arada... :)

bence hemen bir spor salonuna yazıl..en etkili şekilde zayıflatır..diyetle birlikte tabii
motivasyonum yok diosan..koy masaüstüne manken bi kız resmi:KK45:..deki bende böyle olucam:cool:
hayal et düşün..zayıfladıktan sonra istediğini giyebiliceksin..ozaman daha mutlu olucaksın:KK66:

bence hemen bir spor salonuna yazıl..en etkili şekilde zayıflatır..diyetle birlikte tabii
motivasyonum yok diosan..koy masaüstüne manken bi kız resmi:KK45:..deki bende böyle olucam:cool:
hayal et düşün..zayıfladıktan sonra istediğini giyebiliceksin..ozaman daha mutlu olucaksın:KK66:

Ya aynen onu da denedim bi ara telefonumun duvar kağıdı adriana limaydı sapık gibi :))) ya inan o kdr üşeniyorumki spor salonuna gitmeye, onun yerine evde alet var onu yapayım diyorum gitmektense... diyetisyen de olur o dedi. Ama gel gör ki diyeti bıraktım :KK43: ahh ahh giysi konusunda o kdr çok sorun çıkıyor ki anlatamam dolapta o kdr güzel hevesle alınmış kıyafetlerim var duruyolar öyle :KK43:

Canm naptn nasil gidiyor

Valla yerimde sayıyorum cnm bi değişiklik yok... sende? :)

Ben aksami biraz hafif tutmaya calistim ama yedim yani.. Bugün birşeyler daha da Dank etti daha neyi bekliyorum ben salonda duruyor yürüyüş bandi internette tonla video var derdim ne benim

Ben aksami biraz hafif tutmaya calistim ama yedim yani.. Bugün birşeyler daha da Dank etti daha neyi bekliyorum ben salonda duruyor yürüyüş bandi internette tonla video var derdim ne benim

Yaa aynı bensin sen vallahiii :KK70: benm de salonda duruyo twist&shape o bana bakıyo ben de ona bakıyorum... ayağımı kaldırcak hal bulmuyorum kendmde onu nasl yapayım diyorum :) öğlen de sırf cnm çekti diye gittim kumpir yedm ama pişman değilm yaaa! ben adam olmucam galiba :p

Ya aynen onu da denedim bi ara telefonumun duvar kağıdı adriana limaydı sapık gibi :))) ya inan o kdr üşeniyorumki spor salonuna gitmeye, onun yerine evde alet var onu yapayım diyorum gitmektense... diyetisyen de olur o dedi. Ama gel gör ki diyeti bıraktım :KK43: ahh ahh giysi konusunda o kdr çok sorun çıkıyor ki anlatamam dolapta o kdr güzel hevesle alınmış kıyafetlerim var duruyolar öyle :KK43:

benim masaüstüm de de candice swanepoel var..bakışıyoruz sadece:KK36::KK48:
ama pes ediyorum artık ve yarın adam akıllı başlayıp çeki düzen veriyorum kendime:stop:

Hahahaha bakışıyomusunuz :)) çok iyiydi ben de bakıştım bi süre sıkıldım kaldırdım zatenn :) ama iyi sen gene çekidüzen vermeye karar vermişsin de ben ne zman vericem o kararı bakalım....

valla konu açtım artık..dayanamıyorum..yoksa veremiycem üzerimde kalıcak bu kilolar..
gel sen de..bir an önce başla..birlik oluruz..:KK19:

X