• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrade sahibi olmak

gamzedd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
601
629
103
Kızlar merhaba.Ya ben çok merak ediyorum aldığınız kararların arkasında nasıl duruyorsunuz yani ben mesela bir karar alıyorum 10 dk sonra vazgeçiyorum ama o kararın kendim için hayırlı olduğunu biliyorum.İkizler burcu filan da değilim yükselenim de ikizler değil ama karar alıp uygulama konusunda çok zayıfım.Bana yardımcı olun biraz iradeli biri olmak istiyorum :(

aynıyız canım,çok güzel bi konu olmuş. özellikle duygusal ilişkilerimde çok iradesiz davranıyorum hemen yelkenleri suya indiriyorum o karar benim için hayırlı karar bile olsa. umarım işe yarayacak cevaplar gelir faydalanırız :ssz:

aynıyız canım,çok güzel bi konu olmuş. özellikle duygusal ilişkilerimde çok iradesiz davranıyorum hemen yelkenleri suya indiriyorum o karar benim için hayırlı karar bile olsa. umarım işe yarayacak cevaplar gelir faydalanırız :ssz:

Aynen canım aynen.Mesela birine çok sinirleniyorum ve haklı olduğumu biliyorum tamam diyorum bitti yani ben ilk adımı atmam barışmak için.Aradan 15 dk.geçiyor dayanamıyorum yazıyorum barışalım diye.Birazcık kararlı olsam hayatımda çok şey değiştireceğim ama.. :2:

Back
X