- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
NisanBenimde çiçekler açınca papatyalar açınca ki zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NisanBenimde çiçekler açınca papatyalar açınca ki zaman
Sanki yaseminYaa ama olmaz ki haksizlik mizıkçilik yapmak istiyorum
Evet bunlardan biri.bari hangisi oldugunu söylemeyim deşifre olmamak için
Nisan mıBenimde çiçekler açınca papatyalar açınca ki zaman
Evet doğru bildin ikisinden Bir tanesiNisan mı
Bahar yada
Tanısabilme ihtimalini düşündüm de etrafim da hiç hamile yokBende nilüfer yada Yasemin olduğunu düşünüyorum ama deşifre olmak istemediği için en net cevabımı yazmıyorum tabiki
Melisa kim
Tanışsaydık keşke ne iyi olurduTanısabilme ihtimalini düşündüm de etrafim da hiç hamile yok
Kızımın ismi canımMelisa kim
Bizler dün gece Deşifre olduk zaten, neyse ki isimlerimiz klasik de bir sürü adaşımız var ne de olsaTanısabilme ihtimalini düşündüm de etrafim da hiç hamile yok
⚘Tanışsaydık keşke ne iyi olurdu
Nisan demiştim ya ben doğru değil mi?Evet doğru bildin ikisinden Bir tanesi
Bir de efnan vardı, hay maşallah bana unutmamışım di miBende Muezzaa yı çağırayım belki o bişeyler sorar ortam daha da şenlenir
Bir de efnan vardı, hay maşallah bana unutmamışım di mi
Keşke katılım fazla olsaydı çok eğlenceli bi topik aslında ama rağbet görmediBiraz daha hareketlenmezsek burda tek başıma isim-şehir oynuycam haberiniz olsun
3-5 kişi topiğin yerlisi gibi olmuştuk ama bu gece senden benden başka kimse de yokKeşke katılım fazla olsaydı çok eğlenceli bi topik aslında ama rağbet görmedi
Maalesef canım,ne yapsak bizde yatsak mı acep3-5 kişi topiğin yerlisi gibi olmuştuk ama bu gece senden benden başka kimse de yok
Hiç umut da yok harekete dair diyorsun valla öyle ben de bir derdim var topiclerine attım kendimi sıkıntıdan hadi biz de kaçalım bari napalımMaalesef canım,ne yapsak bizde yatsak mı acep
Aynen canım,bende bir iki topiğe bakıp yatayım bari, iyi gecelerHiç umut da yok harekete dair diyorsun valla öyle ben de bir derdim var topiclerine attım kendimi sıkıntıdan hadi biz de kaçalım bari napalım