iptal edilen düğün

Denizcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
9
7
Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam ve aile arasında pandemi korkusuyla ufak bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama yenilerde farkettim ki düğün biraz içimde kalmış. Belki geçici bir histir bu bilemiyorum tabi. O zamanlar bu kadar içimde kalmış olabileceğinin de farkında değildim bir an önce evime geçmek istemiştim. Erteleseydim keşke dedim bu zamanlarda ama iş işten geçti tabi. Merak ediyorum düğünü böyle iptal olup sonradan içinde kaldığını fark eden oldu mu?

Son düzenleme:
Bizde 2019 kasımda nikahlandık iş gereği düğünümüz 2020 temmuzdaydı eşim gelemedi yurtdışından. Ekime erteledik. Biraz kala kısıtlamalar geldi ama yinede yaptık 1 saat olacak dendi ama gayet normal düğün yaptık. Gelin alıcı davullu zurnalı yemekli. Eskişehirde kapalı düğün salonunda oldu.(sadece ikram yasaktı) 3-4 şarkı çaldı oynadık takı yaptık bitti. İzmirdeki düğün ise açık havada tamamen normal düğündü 2-3 saat sürdü iyiki yapmışız diyoruz şu an

Bizde 2019 kasımda nikahlandık iş gereği düğünümüz 2020 temmuzdaydı eşim gelemedi yurtdışından. Ekime erteledik. Biraz kala kısıtlamalar geldi ama yinede yaptık 1 saat olacak dendi ama gayet normal düğün yaptık. Gelin alıcı davullu zurnalı yemekli. Eskişehirde kapalı düğün salonunda oldu.(sadece ikram yasaktı) 3-4 şarkı çaldı oynadık takı yaptık bitti. İzmirdeki düğün ise açık havada tamamen normal düğündü 2-3 saat sürdü iyiki yapmışız diyoruz şu an
Sizin şansınıza polis falan da gelmemiş ne güzel içinize sinmiş. Biz de o ara açık havaya döndürelim dedik de eşimin taraftakini ama maddiyat yoktu direkt iptal oldu kapalı olunca da yasaklar varken daha fazla riske girmek istemedik. Allah mesut etsin ☺️

Sizin şansınıza polis falan da gelmemiş ne güzel içinize sinmiş. Biz de o ara açık havaya döndürelim dedik de eşimin taraftakini ama maddiyat yoktu direkt iptal oldu kapalı olunca da yasaklar varken daha fazla riske girmek istemedik. Allah mesut etsin ☺️
Amin sizede mutluluklar dilerim 🌺

Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam oldu (onda da davul yasak değil diye öğrenmemize rağmen yasakmış davul biraz çaldı sonra polis geldi) ve aile arasında pandemiden korka korka yaptığımız bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama sonrasında farkettim ki yasaksız engellemesiz davullu bir gelin çıkma, kalabalık bir düğün ve güzel bir kına yapmak içimde ukte kalmış. O zamanlar bu kadar düğün istediğimin de farkında değildim bir an önce evime geçme isteğim vardı. Sonra kutlama düğün bir şeyler yaparız dedik ama henüz kısmet olmadı. Ancak her düğün gördüğümde içimde bir şeyler canlanıyor. Pişmanlık hissediyorum erteleme kararı vermediğim için. Merak ediyorum düğünü 2020 de olcak olup da 2021 e erteleyenler pişman oldu mu? Keşke yapsaydım 2020 de boşa bekledim dedi mi? Ya da iyi ki beklemişim dedi mi? O süreç sancılı mı geçti? Ben de erteleseydim muhtemelen baba evinde kalmaya devam etmem gerekecekti. Nikahlı olup 1 yıl daha beklemek nasıl hissettirirdi bilemiyorum ama şu an aile yanında 1 yıl daha kalmış olurdu zaten eşinle önünde bir süreç var diye kendime kızıyorum. Eğer erteleseydik şu an her şey çok daha güzel olurmuştu gibi geliyor. Çok pişman hissediyorum verdiğim bu karar için. Hem biraz sizi merak ediyorum hem dertleşmek istedim benim gibi olanlar vardır belki birbirimize iyi geliriz
Benimde 2020 de eyluldeki dugunum 2 gun kala iptal olmustu 2021 temmuza kadar bekledik iyi ki beklemisim diyorum ama herkesin dusuncesi baska.olabiliyor ☺️

Benimde 2020 de eyluldeki dugunum 2 gun kala iptal olmustu 2021 temmuza kadar bekledik iyi ki beklemisim diyorum ama herkesin dusuncesi baska.olabiliyor ☺️
Ertelemek sizin için zor olmadı mı? Ev tutma kurma falan derken hep halledilmiş oluyor o zamana sanki. Bir de hep birlikte yaşamak için planlar yapılmış oluyor. Ben cesaret edemedim sanırım. Ne güzel olmuş sizin için

Ertelemek sizin için zor olmadı mı? Ev tutma kurma falan derken hep halledilmiş oluyor o zamana sanki. Bir de hep birlikte yaşamak için planlar yapılmış oluyor. Ben cesaret edemedim sanırım. Ne güzel olmuş sizin için
Herseyimiz hazirdi evet ama sonra icimde kalacagini dusundugu icin esim bekleyelim dedi tabi beklemekte zorlu surec uzadikca yuz goz olunuyor ama.sukur sorunsuz.gectik evimize ☺️ cok istiyorsaniz imkaniniz varsa simdi yapin dugununuzu bir suru insan bu sekilde yapiyor

Herseyimiz hazirdi evet ama sonra icimde kalacagini dusundugu icin esim bekleyelim dedi tabi beklemekte zorlu surec uzadikca yuz goz olunuyor ama.sukur sorunsuz.gectik evimize ☺️ cok istiyorsaniz imkaniniz varsa simdi yapin dugununuzu bir suru insan bu sekilde yapiyor
Teşekkür ederim. Maddiyat ve zaman uygun olduğunda düşünüyoruz bakalım. Hala daha isteğim olursa tabi o zamanda, belki geçici bir histir bu da diyorum ☺️

Teşekkür ederim. Maddiyat ve zaman uygun olduğunda düşünüyoruz bakalım. Hala daha isteğim olursa tabi o zamanda, belki geçici bir histir bu da diyorum ☺️
18 yıllık evliyim nikah la evlendim düğünüm olmadı maddi imkanlardan dolayı 😔 malesef hala içimde uhde 😔 gelinliğimi giydim hatta aklıma geldikçe hala giyiyorum🙈 ama içimde bir sızıdır düğünüm olmadı diye düğünlere gitmeyi hiç sevmiyorum 😔 içim sızlıyor malesef

Darbenin ertesi günüydü düğünüm , haliyle iptal oldu. 6 yıl oldu hiç içimde kalmadı benim. Hatta düğün için kredi falan ödemek zorunda kalmadığımız için çok rahat ettik. Şimdi bakıyorum gerçekten gereksiz stres özellikle bu kısmı çok sıkıntı bence , gereksiz masraf gibi geliyor bana.

Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam ve aile arasında pandemi korkusuyla ufak bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama yenilerde farkettim ki düğün biraz içimde kalmış. Belki geçici bir histir bu bilemiyorum tabi. O zamanlar bu kadar içimde kalmış olabileceğinin de farkında değildim bir an önce evime geçmek istemiştim. Erteleseydim keşke dedim bu zamanlarda ama iş işten geçti tabi. Merak ediyorum düğünü böyle iptal olup sonradan içinde kaldığını fark eden oldu mu?
Ben niye düğün yaptık ki diye uzulenlerdenim😂 millete harcayacagima bankada dursaymis

Aynı şeyleri bende yaşadım. 2020 Nisanda nikah günü vardı 2 hafta kala karantina dönemi başladı. Temmuza erteledik temmuzda ne olacağı belli olmaz dediler Eylül'e aldık. kınama 2 gün kala yasak geldi. Kayınvalidemin evi büyük bahçeliydi. Bahçede kınamı yaptık. Nikahlar ertelenmediği için nikahı yapabildik. Bende hep düğün istedim ama düğün kısmet olmadı içimde uktede kalmadı zaten sonra fark ettim ki boşa masraf ve gereksiz bir şey bir odaya toplanıp oynamaktan başka bir şey değil. Zaten kınada toplanıp aynı şeyi yaptık sevdiklerim yanımdaydı daha ne olsun. Sadece içimde ukte kalan balayına gidemedim olmuştu yasakların korkusuna şimdilerde düşünüyorum da zaten evliliğinde ilk haftalarını evinde geçirmek temizlik ve birbirimiz ile vakit geçirme bakımından daha mantıklı olmuş. Her şerde vardır bir hayır.

X