Kızlar merhaba, ben 2020 gelinlerindenim. 2020 de pandemi gelmeden hemen önce nikahımız kıyılmıştı düğün tarihimizi de eylüle almıştık. Sonra pandemi çıktı ve biz erteleyelim nisana falan ya da yapalım aradan çıksın mı diye düşünüp durduk sonunda önümüz belirsiz olduğu için yapma kararı vermiştik. Belki dedik eylüle düzelir. Davetiyeler dağıtıldıktan sonra yasaklar gene geldi. Memleketimde olacak olan kına-düğüne 1 hafta kala yasak geldi ve iptal oldu davetiyeler de verildi malum eşimin memleketindeki düğünü bari bir şekilde yaparız tedbirlerle dedik. Ona da 2 gün kala kısıtlama geldi biz de zaten nikah var boşuna bu kısıtlamalarla salon masrafı yapmayalım diye onu da iptal ettik. Nikahım zaten olduğu için evden gelin çıkmam ve aile arasında pandemi korkusuyla ufak bir kınam oldu ve gittim. Anlayacağınız yapalım dedikten sonra üst üste stresler eklendi durdu hiçbirinin tadı olmadı. Ama yenilerde farkettim ki düğün biraz içimde kalmış. Belki geçici bir histir bu bilemiyorum tabi. O zamanlar bu kadar içimde kalmış olabileceğinin de farkında değildim bir an önce evime geçmek istemiştim. Erteleseydim keşke dedim bu zamanlarda ama iş işten geçti tabi. Merak ediyorum düğünü böyle iptal olup sonradan içinde kaldığını fark eden oldu mu?
Son düzenleme: