İple Yüz Asma Yöntemi.

Merhaba. 4 gün önce yaptirdim, iğneyle once uyusturup sonra yapıldığından canim fazla acımadı. Alt yüzün herbir tarafina hem verev, hem yatay sekilde 2'ser ipten toplam 4 ip kullanıldı. İplerin uzun olmasina dikkat edin, daha etkili ve uzun vadeli oluyormuş. Ilk gun duş, birkac gün spor ve ağır kaldirma yasak. Bugun erik yerken bir catirdti geldi yalniz yanagimdan, bence cok cigmemeli gidalar da tuketmeyin. Doktor bana söyleseydi keşke... Ablam yillardir yaptırıyor ve harika görünüyor. 2 yıl kalıcılığı varmış. En iyi sonucu yapildiktan 2 ay sonra veriyormuş. Yurtdışında yaptırdım, fiyatı ip başına 100€.

Nes_75 nerde yaptirdin? Bende yurtdisinda yasiyorum ama karar veremedim, Istanbul dami yaptirayim yurtdisindami yaptirayim diye. Burda biraz pahali

Merhaba, bugün iple yüz askısı yaptırdım. 2 yıl kalıcı.

Merhaba kızlar.Türkiye'de İple yüz asma yöntemini uygulayan doktorlardan işinde en başarılı olanı tavsiye edebilir misiniz.Ve bu konuda kendi tecrübelerinizi yada bildiklerinizi paylaşırsanız çok minnetar olacağım.Önceden teşekkür ederim.
Meraba canım dört gun önce iple asma uygulaması yaptırdım simetri bozukluğu oldu yüzümde bide gülüş cizgimde bi degişim olmadı uygulatmadan önce ne yaptırmak istediğini doktora güzelce anlat yoksa hayal kırıklığı yazıyorsun yarın konturolum var sag yanagımdaki ipleri cıkartırıp tekrar taktırmayı dusunuyorum

İzmit kocaelinde yasıyorum her ip basına 500 TL alıyorlar yurt dısında fiyatlar iki misli die duymustum

Merhaba,yaklaşık 10 gün önce iple yüz gerdirme yaptırdım.Doktoruma güvendim .Şu an kendimi çok seviyorum.İnanılmaz bir değişim oldu.Bu belki biraz cilt yapısıyla ilgili olabilir.Öncesinde araştırma yaparken,kadınlar kulübünde çok fazla yaptıran birine rastlamadım.O yüzden üye olup sizlere yazma ihtiyacı duydum.İşlem uyuşturucu kremle başlıyor.20 dak sonra iğne ile uyuşturmaya geçiliyor.Çizim ve sonrası ,ben çene bölgeme 3 er iplik taktırdım.15 er dakika gibi sürdü.Yani bu işlemin operasyon bölümü 30dak. Sonrasında 1 hafta kadar antibiyotik kullanımı var.15 gün ağır spor yok.Yüzünüzü darbelere karşı koruyacaksınız.Yatarken ilk gece bilinçsiz olduğum için zordu.Sonrası kolay.Ama inanın değdi.Anlatıldığı kadar zor değil.Ve erirken yüz yamulurmuş,ya da koparmış hepsi boş..Doktorum böyle bir şeye rastlamadığını söyledi.Olsa da tek bir iple düzeleceğini söyledi.

Merhaba,yaklaşık 10 gün önce iple yüz gerdirme yaptırdım.Doktoruma güvendim .Şu an kendimi çok seviyorum.İnanılmaz bir değişim oldu.Bu belki biraz cilt yapısıyla ilgili olabilir.Öncesinde araştırma yaparken,kadınlar kulübünde çok fazla yaptıran birine rastlamadım.O yüzden üye olup sizlere yazma ihtiyacı duydum.İşlem uyuşturucu kremle başlıyor.20 dak sonra iğne ile uyuşturmaya geçiliyor.Çizim ve sonrası ,ben çene bölgeme 3 er iplik taktırdım.15 er dakika gibi sürdü.Yani bu işlemin operasyon bölümü 30dak. Sonrasında 1 hafta kadar antibiyotik kullanımı var.15 gün ağır spor yok.Yüzünüzü darbelere karşı koruyacaksınız.Yatarken ilk gece bilinçsiz olduğum için zordu.Sonrası kolay.Ama inanın değdi.Anlatıldığı kadar zor değil.Ve erirken yüz yamulurmuş,ya da koparmış hepsi boş..Doktorum böyle bir şeye rastlamadığını söyledi.Olsa da tek bir iple düzeleceğini söyledi.
İşlem yapıldıktan kaç gün sonra işe dönebiliyoruz? İzin almak filan gerekir mi acaba? Hangi şehirde yaptırdınız?

Ben de bugün yaptırdım .Yüzümde ödem var ve biraz da ağrı .Ağzımı açmak da zorlanıyorum zaten açmamak lazım.Korumak gerekiyor on gün umarım beceririm .Ben bugün bile sonucu çok beğendim .Burun kenarı oyuklarım ve cene hattım toparlandı .4 adet ip kullandı doktor .Local enjeksiyon yaptı .Enjeksiyon biraz yaktı ama sonrasını pek hissetmedim .Değer mi değer diyorum eğer ihtiyacınız varsa .

Ben de bugün yaptırdım .Yüzümde ödem var ve biraz da ağrı .Ağzımı açmak da zorlanıyorum zaten açmamak lazım.Korumak gerekiyor on gün umarım beceririm .Ben bugün bile sonucu çok beğendim .Burun kenarı oyuklarım ve cene hattım toparlandı .4 adet ip kullandı doktor .Local enjeksiyon yaptı .Enjeksiyon biraz yaktı ama sonrasını pek hissetmedim .Değer mi değer diyorum eğer ihtiyacınız varsa .
merhaba nerde yaptırdınız

Saç derisinin içinden mi bu ipler kalıcılığı ne bu işlemin ameliyattan korktuğum için ufak işlemler yaptırmak istiyorum..askılama yönteminden memnun kalmayan çok siz de durum şimdi nasıl?

Valla benım arkadaşım yaptırdı İzmirde Ufuk beye sonuç harika oldu ancak 4 ayda geçti gitti 4 ip yapıldu nazabınal kkısma ve cene gevsemesine , harika okeyde 4 ayda sıfırlandı ve o para gitti...

X