benim arakdşımın çok kötüydü
iple aldı aldıktan sonra bioder kullandı azalma gözledi istersen bi dene sende işe yarayabilir
yaaa... offf napsam ya esmerim ve yüzümdeki kıllar benim çok canımı sıkıyor... ikinci alışım gerisini nasıl getirsem her ay kuaföre de gidemiyorum......senağlama
arkadaşlar aranızda yüzündeki tüyleri alanınız varmı..
benim çok fazla yoktu ama dün yüzümdeki tüyleri iple bi güzel aldım,sonrasındada capilex jel sürdüm
inşallh aldığıma pişman olmam.ilk defa olduğu için biraz tedirginim doğrusu.
aranızda bu konuda deneyimli olanların fikirlerini bekliyorum..
inşallh capilex işe yarar , yoksu bittiğimin resmidir:tomato:
iple hiç almadım...aslına bakarsanız yakın zamana kadar pek ilgim yoktu kendime özen göstermeye ancak artık aynaya baktığımda bakımlı bir ben görmek istiyorum :)
iple burada anlatılmıştı bi öyle deneyeceğim...
birde bir ay içinde dediğiniz yüz için ağda bantlarından alayım ve yanında da bioder alayım....
tüyler azalsa bile yeter de.....
canım al çok işe yaramıştı onda çok fazlaydı azaldı baya
bide kendine çok dert etme olur mu habire aynanın karşına geçip bakma üzülme
sonra daha çok gelir gözüne daha çok dert edersin
bende saçlarım azaldı azaldı diyip duruodum şimdi biraz bıraktım takılmıorum okdrŞeniz
canım bencede tüy azaltıcı kullan sen.
bende capilex jeli bitene kadar kulnacam,işe yaramazsa birde bioder denemeyi düşünüyorum.inşallah aradığım çözümü capilexte bulurum.kokusu bioderin aksine çok hoş,tek sorun kullanma sıklığı sabah akşam sürülmesi lazım.sabredip düzenli bişekilde kullanmaya çalışacam.inşallah azalma olur :çok üzgünüm:
inşallah işe yarar.azimini ve dikkatini yitirme zor geliyor belli bir müddet böyle kremleri kullanmak ama sonucunu inş. yakın zamanda görürsünde kendini salmazsın kullanırken..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?