- Konu Sahibi kardelen89
aranızda iple kepçe kulak ameliyatı olup üzerinden bir iki yıl geçen varmı acaba kulağınız ne durumda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iple estetik düşünüyorum.. kesilerek ameliyat olmayı hiç düşünmüyorum çok takıntı yapsam bile. 3-4 yıl öncesinden görmüştüm iple estetiği, olan bir sürü insan var ama hiç yorum yok, çok enteresan yahu.. Sonrasında açılma oranı %4 diyolar ama doğru mu değil mi.. hiçç bir bilgiye ulaşılmıyo(
yaptıranlar bilgilerini paylaşırsa çok mutlu olucam...
o zaman doktorla bile görüşmüştüm, doktor buyur gel operasyonu gör diye direk odaya aldı. estetik olan kadın operasyon geçirirken konuştuk baya, ben kesik yöntemiyle oldum eski haline geri döndü çok kötü uygulama yaptılar hiç memnun kalmadım dedi, o zamanlar daha yeni yeni çıktığı için iple estetik ve 15 dakikada hiçbir zararı olmadan hasta evine döndüğü için haliyle dikkat çekti, o yüzden karalama kampanyası yapıyolar demişti kadın:S
yani kesik yöntemiyle bile eski haline dönebiliyomuş ki okuduğum kadarıyla öyle yorumlar da var evet..
Ama kafamı karıştıran, ben o zamanlar öğrenciydim ve maddi olarak karşılayamazdım ama karşılayabilecek için çok cazip gözükürken iple olan yokmuş gibi çok çok az yorum var. O zamanlar 1000 lirayken şimdi 2000 lira:S 15 dakka için çok para yahuu:'((
Şimdi yine bakıyorum açılma olasılığı %4 diyor. Hatta bir doktor açılma durumunda ücretsiz revizyon yapıyormuş. O kadar güvenmese yapmaz heralde ücretsiz diye düşünüyorum.