kuaföre gittiğine değmez,kaş olsa anlarım da bıyık da ne var ki almakta,şekil mi vercen sanki bıyıklarına :Roflol:
amnnn güzelim ya bi bıyık mı dert allh aşkına... diger bolgelerdeki acıyı bilmiyorsun sanırım? 1parmak kadar biyer zaten, git bi kuafore evde fln ugraşmaa degmez. 1 dk. içinde bıyık bitmişdir...
ahh ah diger bölgedeki acıyı bilmez miyim hiç. birkac defa yarım yamalak aldım cam sakızı agda ile beceremıyorum. sımdı sirle bir denicem bakalım. az az yavas yavas yapcam artık bıktım tuy dokuculerden
canim tüy sarartici kremler var eczanelerde deneyebilirsin.. acisiz:dance:
ufak yuz ıcın bantlar var satılıyor kozmetıkcılerde alabılırsınız. ama bır kutu sır agdadan pahalıya gelıyor soyleyeyım. 10 tane oluyor ıcınde 20 kere kullanılıyor. ıcınde temızleme bantıda var.
bir de yakınınızda for you varsa ısıtıcısıyla beraber sır agda kartusu satıyorlar 30 liraya. caydanlıkla cezveyle ugrasmazsınız.
sevgiler
ben makinanın ince ucuyla alıyorum yüz için olanla gayet pratik oluyor önceleri bende iple alırdım
:uhm:arkadaşlar inanın bana en zor gelen şey şu bıyık alma konusu yaa..kaşlarda problem yok...bıyık işi zor valla en son sir ağdayla kendim alayım dedim cildim tahriş oldu kıpkırmızı oldu yüzüm ipi hiç beceremiyorum ne zor onu yapmak öyle...epilasyon aletinin yüz için olan başlığını kullandım nedense daha çok çıktı...cımbızlada beceremiyorum sadece bunun içinde kuaföre gitmek istemiyorum aman yaa...ne zor şu kadınlık kardeşimmmm.........:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?