Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım iple aldırnlar eminim vardır ama bildiğim kadarıyla ip kökten almıyo bi nevi kırıp alıyo. ben sir ağdayla aldırıyorum. tabi ağda da bir revayete göre şekerli olduğu için çektiği kıl köklerini besliyo :))) yani her kafadan bi ses çıkıyo. ama ben ağdayı tavsiye ederim. çok daha rahat çartttttt bitti
Sir ağda veya ağdayla almak 35 yaşından sonra 'kırışmaya' sebep oluyor.
Kötü bir görüntü...
Varsın ip kırsın...
Yeter ki buruşma olmasın :dilcikar:
Ben kendim iple almayı öğrendim çok kolay 2 dakikada alıyorum çok rahat sırnaşık şey
kuaförde canım sir ağdayla. kızarlık oluyo ama öle ciddi bi durum olmadı şimdiye kadar
kız banada öğretsene yaa bayanssulusmile
bende iple almak istiyorum =))
kızarıklık fazla oluyor mu peki iple
Pazarlarda satılan bıyık yayları var.
Çok pratik tavsiye ederim.
Olsam yanında öğretirdim canım o kadar rahat ki...
ohaoldumsmile
Artık 1 hafta bile bekleyemiyorum 2-3 tane minicik çıksalar hemen alıyorum. ohaoldumsmile
Hayır hiç kızarıklık olmuyor dediğim gibi çok rahat... a.s
ip kırmaz kökünden alır ya. 3 mmlik tüyü nası kırmayı becericekler onu da anlamadım ya o kızarıklık illa olacak biriktirip gidiyosan, neticede kıl çekiyosun yani.
olcak illa ama, dedim ya deriye yapışık bişi çekiyosun sonuçta.
kullanmasını anlayamadım onun bilmiyorumkismile
İple çok bıyık aldırdım da aldım da ...
Memnunum ama çok canım yanıyor ve tabi ki kızarıyor sonuçta tüy koparıyorsun derinden...
Geçen kuzenim ağda bandı verdi minicik bıyıklar için onu denedim 15 gündür yeni çıkmaya başladılarbundan sonra onu kullanacağım