İple Bıyık Aldıranlar

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.462
8
Arkadaşlar aranızda, kuaförde iple bıyık aldıranlar memnuınlar mı ve aldırdıktan sonra kızarıklık oluyor mu o bölgede?

Tavsiye ediyor musunuz iple bıyık aldırmayı ?

canım iple aldırnlar eminim vardır ama bildiğim kadarıyla ip kökten almıyo bi nevi kırıp alıyo. ben sir ağdayla aldırıyorum. tabi ağda da bir revayete göre şekerli olduğu için çektiği kıl köklerini besliyo :))) yani her kafadan bi ses çıkıyo. ama ben ağdayı tavsiye ederim. çok daha rahat çartttttt bitti :KK3:

canım iple aldırnlar eminim vardır ama bildiğim kadarıyla ip kökten almıyo bi nevi kırıp alıyo. ben sir ağdayla aldırıyorum. tabi ağda da bir revayete göre şekerli olduğu için çektiği kıl köklerini besliyo :))) yani her kafadan bi ses çıkıyo. ama ben ağdayı tavsiye ederim. çok daha rahat çartttttt bitti :KK3:

hangi ağda peki, ağda bantı falan mı , kendin mi yapıyosun kuaför mü ve kızarıklık oluyor mu

Sir ağda veya ağdayla almak 35 yaşından sonra 'kırışmaya' sebep oluyor.
Kötü bir görüntü...
Varsın ip kırsın...
Yeter ki buruşma olmasın :dilcikar:
Ben kendim iple almayı öğrendim çok kolay 2 dakikada alıyorum çok rahat sırnaşık şey

Sir ağda veya ağdayla almak 35 yaşından sonra 'kırışmaya' sebep oluyor.
Kötü bir görüntü...
Varsın ip kırsın...
Yeter ki buruşma olmasın :dilcikar:
Ben kendim iple almayı öğrendim çok kolay 2 dakikada alıyorum çok rahat sırnaşık şey

kız banada öğretsene yaa bayanssulusmile

bende iple almak istiyorum =))

kızarıklık fazla oluyor mu peki iple

kız banada öğretsene yaa bayanssulusmile

bende iple almak istiyorum =))

kızarıklık fazla oluyor mu peki iple

Olsam yanında öğretirdim canım o kadar rahat ki...
ohaoldumsmile
Artık 1 hafta bile bekleyemiyorum 2-3 tane minicik çıksalar hemen alıyorum. ohaoldumsmile
Hayır hiç kızarıklık olmuyor dediğim gibi çok rahat... a.s

Olsam yanında öğretirdim canım o kadar rahat ki...
ohaoldumsmile
Artık 1 hafta bile bekleyemiyorum 2-3 tane minicik çıksalar hemen alıyorum. ohaoldumsmile
Hayır hiç kızarıklık olmuyor dediğim gibi çok rahat... a.s

ay süpermiş ya, nasıl öğrencem bilmiyorumkismile

sen kendın mı ogrendın cnm , kuaförde fln mı , ilk kuaförde mı iple aldırsam diyorum

ip kırmaz kökünden alır ya. 3 mmlik tüyü nası kırmayı becericekler onu da anlamadım ya :p o kızarıklık illa olacak biriktirip gidiyosan, neticede kıl çekiyosun yani.

ip kırmaz kökünden alır ya. 3 mmlik tüyü nası kırmayı becericekler onu da anlamadım ya :p o kızarıklık illa olacak biriktirip gidiyosan, neticede kıl çekiyosun yani.

dışarı cıktıgında bıyıgını aldıgını belli etcek derecede kızarıklık olmasın diye dedım ya =) o kadar olmuyordur di mi =) delikafadulden

olcak illa ama, dedim ya deriye yapışık bişi çekiyosun sonuçta.

İple çok bıyık aldırdım da aldım da ...
Memnunum ama çok canım yanıyor ve tabi ki kızarıyor sonuçta tüy koparıyorsun derinden...
Geçen kuzenim ağda bandı verdi minicik bıyıklar için onu denedim 15 gündür yeni çıkmaya başladılarbundan sonra onu kullanacağım

İple çok bıyık aldırdım da aldım da ...
Memnunum ama çok canım yanıyor ve tabi ki kızarıyor sonuçta tüy koparıyorsun derinden...
Geçen kuzenim ağda bandı verdi minicik bıyıklar için onu denedim 15 gündür yeni çıkmaya başladılarbundan sonra onu kullanacağım

bende ağda bandıyla alıyorum zaten ama yine ufak tüyler kalıyor. hepsini almıyor. iple daha iyi olur gibi geldi, iple ufak tüylerde alınıyor mu , tavsiye ediyor musun?

bende iple alıdırııyorum kuaförum ağdanın sıcak suruldugu zaman zamanla bıyık bölgesinde gölge bıraktını sölemşti yanı ozamanda beri iple aldırıyorum

Ben hep iple aldım bu zamana kadar. ayrıca hiç kuaförede aldırmadım hep kendim aldım.. bekleyipte alırsam 2 hafta sonra çıkmaya başlıor ama beklemeden alırsam ne zamn iki tüy görsem hemen alıyorum..

kızarıklığa gelince bende hiç olmuyor annemdede yarım saat geçmiyor. yani kişiden kişiye değişir bence..

X