- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- 358
- Konu Sahibi bella-donna
-
3 seans lazer sonrasinda yurtdisinda bir seans ipl yaptirdim hic memnun kalmadim, tekrar lazere dondum.Merhaba hanımlar,
daha önce mutlaka buna benzer konu açılmıştır, hatta dogru yeremi açtım bende bilmiyorum. Komple vücut icin cok uyguna ıpl yapan bi bayan buldum. Önce fiyata inanamadım, arkadasım gitti memnun kaldığını söyledi ama daha 2 kez gitmiş, güvenemedim. Lazermi daha etkili yoksa ıpl mi? Gitmişken komple vücut yaptırmak istiyorum, ıpl le başlayıp sonra lazere gecsem dahamı etkili olur? Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Atış yükselince Yanık izi falan olmaz değilmi?Yoksa bende dayanırım yeterki kaymak gibi olayım
Kac olması Lazım Atış şiddeti. Benim canım tatlıdır ama söz konusu kıl tüy olunca dayanırım nefret ediyorum adeta
Merhaba hanımlar,
daha önce mutlaka buna benzer konu açılmıştır, hatta dogru yeremi açtım bende bilmiyorum. Komple vücut icin cok uyguna ıpl yapan bi bayan buldum. Önce fiyata inanamadım, arkadasım gitti memnun kaldığını söyledi ama daha 2 kez gitmiş, güvenemedim. Lazermi daha etkili yoksa ıpl mi? Gitmişken komple vücut yaptırmak istiyorum, ıpl le başlayıp sonra lazere gecsem dahamı etkili olur? Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
İpl de gozluk takiyorsn cikan isinlarn isigndan korunmak icin ve basliginin ucu biraz daha buyuk. Diod da ise gozluk takmiyorsun isinlar etrafa yayilmiyor ve basliginin ucu ufak buradan anlayabilirsin
Evet Diode Makinesinde gözlük kullanılmıyor. bununla cogu yerde karsılastım cunkı ısıklar etrafa degl derı altına ıslıyor. Ipl de ıse etrafa cok fazla ısık yayılıo. dıode oyle olmadgndan sadece sıcaklık hıssedıyordun. ısıkları bakarsan gorursundiode da gözlük takılmadığına emin misiniz? gözlüksüz işlem yapılamaz ki.
Evet Diode Makinesinde gözlük kullanılmıyor. bununla cogu yerde karsılastım cunkı ısıklar etrafa degl derı altına ıslıyor. Ipl de ıse etrafa cok fazla ısık yayılıo. dıode oyle olmadgndan sadece sıcaklık hıssedıyordun. ısıkları bakarsan gorursun
İpl de ses fazla cikiyor ve tuylerin yanik kokusunu duyarsn ozellikle koltuk altinda. Diode de ses o kdar ck ckmio ve yanik kokusu duymazsın. başlıgı buyuk ama nası soylesem kucucuk dıkdortgen seklınde ucu var gıttıgımde hem ıpl ın hemde dıode nın baslık ucu resmını cekıp gondereyım daha kolay anlarsınız o zaman.Peki bir şey daha sormak istiyorum diode ve ıpl nin çıkardığı sesler de farklıymış bunu nasıl anlarız?
Zahmet olmazsa çok sevinirim.Birebir görmeyince anlamak çok zor gerçekten.İpl de ses fazla cikiyor ve tuylerin yanik kokusunu duyarsn ozellikle koltuk altinda. Diode de ses o kdar ck ckmio ve yanik kokusu duymazsın. başlıgı buyuk ama nası soylesem kucucuk dıkdortgen seklınde ucu var gıttıgımde hem ıpl ın hemde dıode nın baslık ucu resmını cekıp gondereyım daha kolay anlarsınız o zaman.
aynn öyle ben ıkısınıde denedgım ıcın anlasılması kolay yalnız bazıları işi ticarete döktüğündn IPL baslıgını dıodenınkıne benzer kullanıyorlar. arasındakı bariz fark gözlük kullanıp kullanılmaması. buna cok dıkkat edınZahmet olmazsa çok sevinirim.Birebir görmeyince anlamak çok zor gerçekten.
bu buyuk ve ıkı resım olan IPL baslıgı farkedeceksınız kı cılde temas eden ısık atan yer uzuk dıkdortgen seklınde..
sadece tek resım olanda DIODE baslıgı IPL ın kıne gore ucu kucuk tür.. netten ındırdım ornek olsn dıe. ama seansa gıttgımde cekıp gnderecegım tekrar.
aynen böyle canım. yanı seklı farklı olabılır ama ucu boyle bırının buyuk bırının kucuk. ve en önemlı fark dedgım gıbı gözlük takılmıyor olmasıevet burada fark belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?