IPL ve lazer arasında kararsız kaldım

3 seans lazer sonrasinda yurtdisinda bir seans ipl yaptirdim hic memnun kalmadim, tekrar lazere dondum.
Yuzde %80 i gitti desem yalan olmaz. Ipl e bana jilet gibi geldi.

Canım seni üzmek istemiyorum ama IPL gercekten kötü. ben ıstanbulda bı guzellık merkezıyle anlastım dıode olarak 2 seans aldm yanlız belırteyım agdayla almama ragmen jıletle almış gbı cıkıyordu. neyse ıste 2 seansta gayet guzel beklemedgım derecede dokulmeler, seyrelmeler oldu. 3. seansa gıttgımde dıode makınesnın bozuldgunu soyledıler ve bı makıne daha var oda utuleme dıyerek IPL ıle devam ettıler bı 4 seans IPL aldm ama gercekten memnun kalmadım hc bır sekılde dokulme seyrelme yok. bosuna para mızı verıyoruz. gıttıgm merkezde seanslarımın devam etmesı grektıgı halde ben baska bı merkeze daha kayıt oldum dıode olan bı makıne dedıler. bı yola gırdık bakalım sonumuz hayrolsn. ıpl aldgım merkeze ödemem bıtmıstı cok sukur seansları donduracagım. dıode ıle bı kac seans snra ıyılestırme gosterecgne ınanıyorum. elbette %100 gıtmez ama en azndan %90 falan kurtulacagım ıns. sonucları sızlerle paylasmaya devam edecegım. dıode dedgım gbı ılk 2 seans olmasna ragmen sasırılacak sekılde dokulmeler olmustu ınsaAllah bu makıne dıode dır de memnun bı sekılde ayrılırım.

Hanımlar diode ve ipl cihazlarında uygulama şekli çok benziyor.Nasıl anlıyorsunuz hangi cihaz olduğunu?

İpl de gozluk takiyorsn cikan isinlarn isigndan korunmak icin ve basliginin ucu biraz daha buyuk. Diod da ise gozluk takmiyorsun isinlar etrafa yayilmiyor ve basliginin ucu ufak buradan anlayabilirsin

İpl de gozluk takiyorsn cikan isinlarn isigndan korunmak icin ve basliginin ucu biraz daha buyuk. Diod da ise gozluk takmiyorsun isinlar etrafa yayilmiyor ve basliginin ucu ufak buradan anlayabilirsin

diode da gözlük takılmadığına emin misiniz? gözlüksüz işlem yapılamaz ki.

diode da gözlük takılmadığına emin misiniz? gözlüksüz işlem yapılamaz ki.
Evet Diode Makinesinde gözlük kullanılmıyor. bununla cogu yerde karsılastım cunkı ısıklar etrafa degl derı altına ıslıyor. Ipl de ıse etrafa cok fazla ısık yayılıo. dıode oyle olmadgndan sadece sıcaklık hıssedıyordun. ısıkları bakarsan gorursun

Peki bir şey daha sormak istiyorum diode ve ıpl nin çıkardığı sesler de farklıymış bunu nasıl anlarız?

İpl de ses fazla cikiyor ve tuylerin yanik kokusunu duyarsn ozellikle koltuk altinda. Diode de ses o kdar ck ckmio ve yanik kokusu duymaSn

Peki bir şey daha sormak istiyorum diode ve ıpl nin çıkardığı sesler de farklıymış bunu nasıl anlarız?
İpl de ses fazla cikiyor ve tuylerin yanik kokusunu duyarsn ozellikle koltuk altinda. Diode de ses o kdar ck ckmio ve yanik kokusu duymazsın. başlıgı buyuk ama nası soylesem kucucuk dıkdortgen seklınde ucu var gıttıgımde hem ıpl ın hemde dıode nın baslık ucu resmını cekıp gondereyım daha kolay anlarsınız o zaman.

Zahmet olmazsa çok sevinirim.Birebir görmeyince anlamak çok zor gerçekten.

Zahmet olmazsa çok sevinirim.Birebir görmeyince anlamak çok zor gerçekten.
aynn öyle ben ıkısınıde denedgım ıcın anlasılması kolay yalnız bazıları işi ticarete döktüğündn IPL baslıgını dıodenınkıne benzer kullanıyorlar. arasındakı bariz fark gözlük kullanıp kullanılmaması. buna cok dıkkat edın

bu buyuk ve ıkı resım olan IPL baslıgı farkedeceksınız kı cılde temas eden ısık atan yer uzuk dıkdortgen seklınde..
sadece tek resım olanda DIODE baslıgı IPL ın kıne gore ucu kucuk tür.. netten ındırdım ornek olsn dıe. ama seansa gıttgımde cekıp gnderecegım tekrar.

Eklentiler

• indir.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 50
  • XC_Hndpc_wht_wm.40151729.png
    153,1 KB · Görüntüleme: 55

evet burada fark belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…