Ipl i ağda gibi düşün, bıraktıktan 1-2 ay sonra tekrar çıkar...
Lazerde kesin çözüm mü? Bence değil. Ben 2 yıldır çok iyi, işinin ehli bir poliklinikte lazere gidiyorum. 7 seans bitti. Kontrol seanslarıyla beraber 14 seans gittim. 2 milyar kadar para ödedim. Alex, Diyod bütün aletlere girdim. Ki bu polikilinikten arkadaşlarımda çok memnun kalmıştı, Yüzde 70-80 tüyleri gitmişti.Zaten yüzde yüz bitirme garantisi hiç kimse veremez. Amma velakin bende anca yüzde 50 azalma oldu. Koltuk altı ve tüm bacakta anca yüzde 50 azalma oldu, geri kalan tüylerde sadece inceldi. Genital de hiç bir azalma olmadı sadece incelme oldu. Hormon testi falan yaptırdım acaba bende mi sorun diye, ama ondada bir sorun çıkmadı.Epey bir mızmızlandım, şikayet ettim, oranın doktoruyla da görüştüm, dedikleri şu: "Lazerin etkisi kişiden kişiye değişir, Kiminde yüzde 90, kiminde yüzde 50 başarı görüyoruz, kıl yapısına, ten yapısına, bünyeye göre sonuçlar farklılaşıyor, biz en iyi makineleri, son teknolojiyi kullanıyoruz, elimizden gelen bu" Ha istediğim gibi olmadı ama en azından denedim
diye teselli ediyom kendimi