IPL ve lazer arasında kararsız kaldım

Off off bende iki yıldır hem vaktimi, hem paramı harcadım, canımda tatlıdır, o kadar acıya katlandım ama sonuçtan memnun kalamadım işte. Çoğu arkadaşın beğendiği bir polikliniğe gittim, güzellik merkezlerinin resmiyette lazer yapma hakları zaten yok, alex ve diyod un son çıkan makinelerine girdim ama nafile yüzde ellisi gitti, diğer yüzde ellisi inceldi o kadar.Sonuçlar kesinlikle kişiden kişiye değişiyor...Allah başka dert vermesin diyorum artık

bende yaklaşık iki senedir gidiyorum. dediğin gibi bütün aletler denendi.8 seansa kadar saydım 8 seansta kontrol muayenesi olsa siz düşünün.sadece biraz icelme oldu.gazle görülür farkediyor ama %40 hala duruyor. gittiğim güzellik merkezi seanslar bitti diye kestirip atmadılar.bitirene kadar gidicem bakalım sonuç neolacak

igneli ben yuzume yaptirdim ki ince calisildi dayanilmsyacak bir aci degil iki tane agri kesici aliyordum cok hissetmiyordum. Bence deger zaten yuz filan degilse cok olmaz agrisi. Bir de regl drn once yaptirma cok agrir :)
İğnelinin dakikasını ne kadara yaptırdın , sorabilir miyim?

konuya daldım ama bilenler varsa hazır sormak istedim.ütüleme yöntemi ile epilasyon yaptıranlar var mı aranızda? memnun kalıp sonuç aldınız mı?

Evet dogru, özellikle bazı bölgeler cok hassas oluyor dayanmak zor olur. Insallah sende baska bi çözüm bulursun tatlım bu Tüyler başa bela

B

Ben seans başı ödüyorum daha da fazla para vermek istemiyorum, artık ağda yapıyorum, umarım giden tüylerde geri gelmez

Bulunduğunuz il neresi? belki aynı şehirdeyizdir, ben ankaradayım
Istanbul Ama lazer bolumu var forumda bende igneli icin gidecegim yeri ordan buldum guvenilur oluyor tavsiyeler tabi yorum yapanlara bakin reklamci bazilari. Bi kadini oyle sisirmislerdi bi suru sahte uyelikle ben tabi dikkat edip isin ehline gittim

Lazer yaptirin ama dogru duzgun bir yere yaptirin, ben daha once bakirkoyde 3 seans gittim tuylerim % 50 azaldi, o esnada hamile kaldim dogum yaptim tasindim, baska bir merkezde devam ettim bu yerde 3 seans gittim nerdeyse hic degisiklik yok, ikisi de alex ama iste ayni makine bile olsa dozun ayarlanmasi uzmanin tecrubesi vs hepsi cok onemli

Iyi bi merkeze git tenine kılına göre hangisi uygunsa o cihazla gir lazere.
Lpl ağdadan hiç bi farkı yok.
Beyaz tenli ve tüylerin koyu renkli kalınsa alex yaptır.
Ve gittiğin yerde Atış şiddetlerini hep sor kaç yaptınız diye.
Düşük verirlerse hiç bi işe yaramaz.

Alexandriti duymuştum evet, sagol tatlım gercekten güzel bilgilendirdin beni bu konuda :) bende bosa para yatırmadan direk kesin çözüm verene yöneleyim. Araştırmaya başlıyorum o halde

Kac olması Lazım Atış şiddeti. Benim canım tatlıdır ama söz konusu kıl tüy olunca dayanırım nefret ediyorum adeta

ben hastanede yaptırmıştım.. benimde cildim hassastır hiçbirşey olmadı. bence işinin ehlini bulduktan sonra işe yaramaması ve leke falan yapması imkansız.. bekarken yaptırmıştım. 2 doğum yaptım hiçbiride tekrar çıkmadı..

Kac olması Lazım Atış şiddeti. Benim canım tatlıdır ama söz konusu kıl tüy olunca dayanırım nefret ediyorum adeta

atış şiddetini yapan kişiyle birlikte ayarlayın her atışta arttırarak deneyin dayanabileceğiniz son noktada yaptırın.. benim yapan hemşire arkadaş pek gaddardı:)) dayanmalısın yoksa bir işe yaramaz derdi..iyiki çemkirmemişim kuzu kuzu yaptırmışım:))

Atış yükselince Yanık izi falan olmaz değilmi? Yoksa bende dayanırım yeterki kaymak gibi olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…