• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıpl sonrası ne yapacağım

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu:ben doğuda görev yapıyorum ve ne arkadaş ne aile çevremde kimse lazer türevi uygulama

yaptırmamış.bende çok araştırma yapmadım çünkü görev yaptığım yerde sebze,meyve gibi ürünler bulmazken lazer yapan merkez

buldum balıklama daldım. IPL kullanılan bir merkez.sonradan yaptığım araştırmalardan lazer değil modern ağda yorumlarını okudum.

2 yıllık için bıyık,koltuk altı,genital bölge,kollar ve bacaklar için peşin 2500 lira verdim.fakat tayin isteyeceğimiz için 15 ay yaptırmış

oldum.aslında etkili olmadı diyemem makine sonrası iki günde çıkardı tüylerim.fakat bir ay geçsede bana göre az çıkıyor.aslında

pişmanlıkta yaşıyorum hem de yaşamıyorum kaç aydır rahat hissediyorum diyorum.peki bundan sonra ne yaptıracağım ve çok mu para

ödedim kafam allak bullak.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

aynı ücreti ödemişiz bençok tenkit aldım hele istanbuldaki 800 600 olan ilanları görünce büyük şehire ve ipl ye göre çok
ipl den memnun değilim okuduğum yorumlar kadarıyla alex. denen cihazdan memnuniyet oranı fazla

evet alex ama benim tüylerim sarardı ilk haline göre.bundan sonra ne yapacağım konusunda fikrim yok.

Back